Gözlerim yanıyor veya başım ağrıyor. Sebebi nedir?
Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor.
Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor.
Hayattan aldığın tat azaldiysa buda strese yol açar ve makyaj senin için zorunlu bir iş halini alır buda çok sıkıcı geldiği için seni yorar ve başının ağrısına sebep olur tabi sen bunları fark etmemiş oladabilirsin
Kimyasal sonuçta ondanda olabilir strese sokuyosa bu durum çikolata ye alindaki sinuslere masaj yap artı komik güzel seyler izle
Temiz hava almali iyi beslenmelisin
Yok, strese girmek değil. Ben zaten makyaj geziyorum 7/24. Sadece arada gideceğin, bulunacağın ortamlarda makyaj yapmayınca çok dikkat çekiyor iyi veya kötü anlamda ben dikkat çekmek istemiyorum.
alışmışsın makyaj aslinda iyi değil doğal her zaman daha iyidir hrm saglik hemde ilişkiler açısından dikkat cekmiyorsun bence sen öyle hissediyorsun aslında makyaji cok yapan insanlar dikkat ceker birde giydiğin kiyafetler var tabi arti renkleri de önemli
Bir gün bende ypayım makyaj ya :D
Kimyasallar ağır geliyordur benim de cildim kabul etmez dermokozmetik ürünler kullanman lazım biraz pahalıdır ama bitkisel ürünler kullan
Hangi marka kullanıyorsun?
Çok makyaj yapan biri değilim kendi cildine uygun olanı sen arastirmalisin
Ben de değilim. Senin kullanıp memnun kaldığım bir ürün olmadı mı?
Kapatıcı mi rimel mi güneş kremi mi ne tarz bir şey soruyorsun? Cildin nasıl. Her cilt tipinin bakımı farklıdır
Güneş korumalı fondotenler oluyor + Rimel ve göz kalemi bu üçünü kullanamıyorum
Cevap
3Cevap
göz makyajında mi oluyor sadece?
Pudra bile kullansam aynı hepsinde oluyor
alerjik var demek ki
Migren olabilir.
Migren yapar mı böyle
İçindeki kimyasallara alerjin vardır belki
Etken maddesi sorunludur
Alerjin var demek ki
yapma ozaman