Köpek idrarının sivilcelerinin yok olmasını sağladığını iddia eden ABD'li kadın, insanlar hep bana makyaj kullanmadan nasıl bu kadar pürüzsüz bir cilde sahip olduğumu soruyorlar deyip elindeki plastik bardak ile köpeğinin idrarını içti. İsmini açıklamayan kadının videosu sosyal medyada tepki çekti..Kadın ayrıca köpek sidiğinin kanseri önlediğini de söyledi.. Kesin kadın kafadan sakat.. Köpek idrarı içilir mi? Mantıklı mı bu? #Meczup
ABD'li kadın cildine iyi geldiğini iddia edip köpeğinin idrarını içti! Sivilcelere iyi geliyor diye köpek idrarı içilir mi?
İdrar yararlı birşey oldaydı parayla satarlardı. Herkes saf bu arkadaş akıllı mı? Sivilce hayatın olağan akışı içerisinde mutlak her insanın karşılaştığı bir insancıl olay zamanla kendiliğinden kaybolur gider zaten. Sivilceden kurtulayım derken bu arkadaş hepatit olacak haberi yok.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu manyakla evlenilmez çocuk yapmak için değil cilt için kullanır kocasının tüm enerjisini..
Bu kadının biraz hasta ruhlu olduğu kesin.. ben daha ilginç ve etkili olduğuna inandığım canlı hücre (sperm) faydalarını okumuştum.. Ayrıntıyı linkte paylaştım idrardan çok daha etkili bir yöntem olduğunu söyleyebilirim ☺️
Olabilir belki doğrudur zaten cilde insan idrarını sür çok pürüzsüz güzel cilt yapıyor üreden dolayı zaten üre kremleri de var. Mesela meşe odunu külü ile idrarı karıştırıp sürdün mü 30 yıllık inatçı egzamaları geçirdiği söylenir. Ama tabi sırf iyi geliyor diye de bu kadar da abartılı şey yapmamak gerek. Üre kremi şunlar eczanede satılır, reçeteye de yazdırabilirsin dermatolog yazarsa ödüyor kurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Midem bulandı bee yünr bir ara bir kadın oturmuştu adam ağzına işiyordu kadının kadında içiyordu. Birde bir kadın atla ilişkiye giriyordu önden ve at kadının içine boşalıyordu iğrenç öööaakkkkk. şu an kusmamak için çabalıyorum. İğreeeennnçççç. Ayy var ya öldüm ya iğreennçç. Bizim kızlar çok özenti birde yabancılara onlar gibi sonuyorlar onlar gibi vermeseler de özentiler bunu yapan çıkarsa şaşırmam...
Regl kanı içen ve köpek idrarı içen gibi soruları okumakta çok zorlanıyorum. Çünkü midem bulanıyor. İnsan idrarı da içilmez. Sivilce ben de hiç çıkmadı , çıksa da başka bir yolunu bulurdum ve idrarı yine içmezdim.
Kadinlar sadece gorsel ogelere onem verecek kadar basit varliklar olduklari icin sasirmadim Tv de gordugu birine benzemek icin orasini burasini satan zatlardan ne beklenir
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > ABD'li kadın cildine iyi geldiğini iddia edip köpeğinin idrarını içti! Sivilcelere iyi geliyor diye köpek idrarı içilir mi?
En İyi Cevaplar