Hayvanlar için özel şampuanların biraz para amaçlı olduğunu düşünüyorum
Sorduğum soru aslında köpeklerin tüyleri veya derisi üzerindeki negatif etkilerini öğrenmek içindir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer manyak mısın sen? hayvan kendini temizler zaten.6 ayda 1 köpek şampuanı ile yıka. gerisi işte yazın 2 hadtada 1 şampuansız. öyle koku falan sürersen daha pis kokar.. yapma öyle şeyler;)))
kendi derisini temizleyenler kedi değil mi?
Haydaaa, niye kolonya döküyosun yavrucuğun üzerine, yıka tamam da kolonya belki köpek istemeyecek :D
sanki istiyor ve kaçmıyor
Ya yapma sen. Yıka yani alışır
Kusura bakma kardesim @AresTheGod
Geri vites falan yok. Ruh hastası olmadığım için üstüme alınmıyorum git başka yerde ağla. Engelliyorum hala yazıyor ne yüzsüzler varmış.
Sakın yapma! Hayvanların derisi çok hassas. Şampuanla yıkamak bile sakıncalıyken kolonya dökmen çok ilginç açıkcası.
Ama köpek rahatsız olduğuan dair ses çıkarmıyor
sorun olmaz
teşekkürler
rica ederim
Cevap
11Cevap
Merhabalar..
Köpek kolonyadan hoşlanıyorsa sakınca yok tüyleri dökülmez bunun sebebi zararsız kolonyadandır..
Köpek şampuanı al , köpeğı bağla , yıkamanı da tavsiye ederim..
Benim köpeğe ana yolda araba çarptı , kafataşı kemiği görüldü derisi çok ince deri yırtılmış eve kadar götürdüm ama yürüyemiyor arka bacağinda da yara var.. Yaralara kolonya döktüm 6 saat içinde yaralar kapanmış çok şükür.. köpeğin durumu iyi ama yemek yemiyor buna da çare bulurum.. Her hayvan kolonyadan hoşlanmaz ama yaraya kolonya sürülürse mikropları öldürüp temizleniyor sonra da etkisini görüp yara kapanıyor..
Kolonya sürüldüğünde köpeğin vücudu kolonya ile anlaşamıyor ve bunun üzerinde ölü kokusu ve kötü bir koku oluşuyor.. Kötü koku köpeği hasta ediyor ama sersem gibi oluyor yine de normalleşiyor.. Denedim , tekrar etmiyorum..
var tabi.. o yüzen köpeklere özel kolonyalar onlara özel şampuanlar, ıslak mendiller vs.. bulunmaktadır.. kolonya içerdiği etil alkol nedeniyle kusma, ishal, çarpıntı, nefes alış verişte zorluk ve merkezi sinir sistemi hasarlarına yol açar..
özel şampuanlar para amaçlı olduğunu düşünen sen.. o köpeği lütfen köpek bakımı hakkında bilgisi olan birine sahiplendir.. hayvanların ph değeri ile insanınki bir değil.. bebe şampuanı ile yıkayabilrsin ph değeri normal şampuana göre daha düşüktür ya da hakiki arap sabunu ile de yıkayabilirsin ama normal şampuanla yıkayamazsın..
bilgilerini paylaştığın için teşekkürler
Bize bir iyilik ya ve o kolonyayı içiver bir zahmet. O hayvan bir yeri kaşınıp da ağzını kullandığında ne olur diye fikir yürütmeyi dene. Umarım trolldr.
Troll değil yeminlen gerçek
Köperkler için şampuan yok mu onunla yıkansan olmaz mı
Konusabilseydi köpeğin dökme derdi
Çünkü onlarda bizdeki gibi ter bezi yok
Ne yaparsan yap kokacaktır
Hasta misin kardes sen?
ne alaka?
görende köpeğin üzerine asit döktüm zanneder
Tedavin bitmeden köpeklere yaklaşma 😀😀
kişi kendinden bilirmiş işi
Şizofren misin köpekten ne istiyorsun
ne alaka ya
Ya kolonya nedir kokusu da güzel olsa neyse de eziyet ediyorsun bildiğin hayvana
kokusunun bir köpekte güzel durduğunu düşünüyorum
Kendini yalarsa ne olacak?
Ahaha parfüm sıksan daha iyi olurdu :D
Dökülmez rahatsız olur.
kolonya dökeceğine yıkasana hayvanı
rahat durmuyorlar denedik
ya bna bu kafayı verın nolur :D ne ıctın sn kızım?
kafalık bir durum yok
Manyak misin kizim sen
senden daha normalim
Bence kolonya dökme hacı yağı dök 😁
Tabiki olur neyin kafası bu?
Tüyleri dökülür yapma bence.
Dökülmedi
Nerden aklınıza gelir böyle şeyler hiç anlamıyorum
Neyin kafasi bu ya
Ya sana ne diyim ben
bilgin yoksa kendini zorlama
Senin kadar bilgisiz olamam hayvana resmen işkence yapıyorsun