- +1 yıl
Özellikle aşırı işlem görmüş saçlar için keratin bakımı mecbur hale geliyor. Çünkü keratin bakımı saçları onarıyor, sağlığına kavuşturuyor ve saçların kabarmasını, elektriklenmesini önlüyor. Saçlar uzun bir süre pürüzsüz kalıyor. Keratin bakımı kuaförde yaptırılabildiği gibi, evde de yapılabiliyor.
Evde keratin bakımı nasıl yapılır?
https://www.youtube.com/embed/19baMjctH0kEvde keratin bakımı yapmak için öncelikle hangi marka keratin seti almak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Keratin bakımı adım adım yapılıyor.
- Öncelikle saçlar tuzsuz şampuan ile yıkanıyor. Bazı keratin setlerinde şampuan da bulunuyor. Eğer varsa şampuan ile saçlarınızı yıkıyorsunuz.
- Yıkama sonrasında keratin serum saçlara uygulanır. Saçlara iyice yedirildikten sonra kurutma işlemine geçilir.
- Saçlar ısı yardımıyla kurutulur ve ardından iyice yıkanır. İşte evde keratin bakımı yapmak bu kadar basit :)
- Saçlarınızdaki düzlüğün daha kalıcı olması için saçlarınızda serum varken ince dişli tarakla tarayarak kurutmalısınız. Yıkama sonrasında da fön ile kurutup, düzleştirici ile üzerinden geçerseniz, saçlarınızın düzlüğü uzun süre dayanır.
Keratin bakım yaptıranlar memnun mu?
Keratin bakım yaptıranlar Keratin bakım yaptırıp memnun kalmayan görmedim bugüne kadar :) Saçları inanılmaz değiştiriyor. Ancak bazı keratin setlerinde kimyasal oranı çok yüksek ve kullananlar keratin etkisi geçtiğinde saçlarının eskisinden daha kötü olduğunu belirtmiş. Buna maruz kalmamak için güvendiğiniz markaları tercih etmenizde yarar var.
Keratin kullanıcı yorumları neler?
En iyi keratin markası olarak Liquid Keratin oldukça öneriliyor. Set halinde satılıyor ve içerisinde gerekli olan her şey bulunuyor. Bio Keratin de kullananların memnun kaldığı markalardan bir tanesi. Keratin kullanıcıları saçlarının sağlıklı görünmesinden bir hayli memnun. Ben şimdiye dek 2 kez yaptırdım, saçlarıma çok iyi bakmaya çalışıyorum bu yüzden çok ihtiyacım olmuyor.
Keratin bakımı fiyatları nedir?
Keratin bakımını evde yapacaksanız daha uyguna geliyor. Ancak kuaförlerde fiyat yaptırılan yere göre değişiklik gösteriyor. Ortama keratin bakımı fiyatları 500-1500 TL arasında değişiyor. En iyi keratin markaları için: En iyi keratin markası hangisi?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben keratin bakımımı evde kendim yapıyorum artık önce kuaförde yaptırıyordum ama onlarda kimyasal içerik olduğunu ve belli sürelerde yaptırmazsam saçımın daha kötü olucağını sonradan öğrendim çünkü yaptırdıktan 3 ay sonra falan saçlarım yaptırmadan öncekinden çok daha kötü bir hal aldı o yüzden araştırdım ve doğal keratin seti yapmam gerektiğini gördüm internetten şipariş verdim kullanınca zaten farkı anladım ama yinede denemek için seti kullanıp 4 ay falan ara verdim saçlarım hala sıkıntısız kalıcı bir etki yani diğeri gibi belli süre sonra daha kötü yapmadı saçlarım için artık başka bir ürün kullanmıyorum bakımından şampuanına kadar saçlarımda sadece patentli keratin kullanıyorum artık. Tabi bunlar bu saçı düzleştiren tamamen kimyasal ve fönden oluşan olay değil sadece bakım için olanlardan bahsediyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
- 1 yıl
Bahsettiğiniz keratin markası nedir
- +1 yıl
keratin bakımı bugün öğrendim bizim burada (kıbrıs :D ) 300 tlye yapıyormuış şampuan ve kremi ise 50şerden yani toplam 400e patlıyor sana :D ama bana bahsettiği işte saç güçleniyor kırıkları falan gidiyor snaırım işte bir de düz kalacak saçların demişti 6 ay kadar yıkadıktan sonra kuruyunca direk dümdüz olacak ve tabi saç güüçlenecek saha çabuk uzayacak vs vs dedi fiyatı fazla burada ama heralde ki türkyede ucuzdur :)
06 Yorumla- +1 yıl
:D bana anlatan kadın düz olacak falan dedi bir işlemden de bahsetti aynı şey mi acaba? yoksa buradaki kuaför keratin bakımı + kalıcı düzleştirme diye o fiyatı mı verrdi bilmiyorum ama kıbrıs pahalıdır zaten şaşırmadm :D gene de brezilya fönü mü ne ondan iyiymiş galiba tam bugün anlattı bana kadın :D
- +1 yıl
ya ben şimdi kadın bana ne dedi unuttum diye aa bir dk düşüneyim :D ya brezilya fönü de nasıl bilmyiorum da, kadın bana dedi işte bakımı yaparlarmış sonra saçı düzleştirirlermiş sonra iki gün saçını yıkamazmışsın terlememelisin de, sonra tekrar kuaföre gidiyorsun saçın yıkanıyor özel şampuanıyla sonra kurulayınca dümdüz oluyormuş bana böyle bişy anlattı... valla ne bunu ne diğerini denemedim ama güvendiğin birine yaptırmakta fayda var bence :)
- +1 yıl
:D vay bak ya ikisini birlikte bana yapıp parayı alacaktı demek :D
zaten yaptırmazdım çünkü çok pahalı, neyse sana önerim iyi araştır mutlaka derim :)
Piyasada kıyamet gibi çeşitli saç bakım ürünü kıyamet gibi çeşitli marka var önemli olan saça doğru ürünü yani saçın gerçekten ihtiyacı olan ürünü kullanmak. Sen gidipte en kaliteli bakımı bile yaptırsan eğer saçının ona değilde başka birşeye ihtiyacı varsa hiçbir işe yaramaz aksine saçını bozabilir bile.
Sana tavsiyem sadece kendini pazarlamada değil aynı zamanda mesleki anlamda da çok iyi bir kuaföre gidip saçının analizini yapmasını ve saçına uygun bir bakım yapmasını istemen.
Ha yok efendim ben öyle birşey yapamam diyorsan da benim önerim
Saçının bir telini ıslakken çektiğinde lastik gibi sünüp kopuyorsa keratin bakım, sadece kuru ve yıpranmış gözüküyorsa 3 aşamalı besleyici protein vitamin mineral vs saça ihtiyacı olan herşeyi yükelyen profesyonel bakımlar var onlardan yaptır.52 Yorumla
- +1 yıl
ben keratin bakımımı evde yapıyorum kuaförlere güvenim kalmadı, ya saçımı yakıyorlar ya çok kısaltıyor ya da başka sorunlar yaşıyorum. son 1 yıldır tüm saç işlerimi evde kendim yapıyorum. keratin bakımı içinde keratinin onarıcı full setinin tek geçerim bu setteki ürünler hem kerarin bakımını hem saç uzatma hemde dökülme önleyici ürünleri içeriyor ve ürünler organik tavsiye ederim.
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Daha önce keratin ürünü kullanmadim dakat bu islemi evde kendin de yapabilrisin.
- Saçlarımızı doğal saç veya organik şampuanla birlikte 2 defa sıcak su ile yıkıyoruz. - Daha sonra saçlarımızı kurutuyoruz.
- Kuruttuğumuz saçlarınıza sıvı keratin serumunu parmak uçlarınızın yardımıyla masaj yaparak ya da sprey şişe yardımıyla saçın her tarafına yediriyoruz.
- 1 gece boyunca saçınızda beklettiğiniz keratini sabah ılık suyla birlikte durulayıp yıpranmış saçlara özel krem ya da serum uyguluyoruz.
- Bu işlemi ilk zamanlar haftada birkaç, daha sonra ayda bir kez yapıyoruz.
00 Yorumla - +1 yıl
Yaptım az biraz dökülme azaldı
00 Yorumla - +1 yıl
şu ana kadar kullandığım en iyi saç maskesi. hatta işe yarar gördüğüm tek saç maskesi. saçımı boyadıktan sonra kullanmıştım ilk kez hep yıpranan saç o boyamadan etkilenmedi sanki. haftada 2 kullanmaya çalışıyorum yaklaşık da 2 yıldır kozmetik dolabımdaki yerini koruyor. hiç denemediyseniz muhakkak denemenizi öneririm. bendeki link'i de şu Lıquıd keratin kullanım şekli ile ilgili detaylı bakmak isteyen olursa tıklayabilir.
20 Yorumla bence yaptır benim saçlarım fön kullan, düzleştir derken baya yıpranmıştı keratin kullandım saçlarım gerçekten daha sağlıklı ve güçlü oldu ama sana tavsiyem iyi araştır doğal keratin diye kimyasal içerikli keratin satıyorlar ben biraz araştırma biraz da arkadaş tavsiyesi ile intensekeratin ful set aldım gerçekten verdiğim paraya değdi tavsiye ederim
04 Yorumla- +1 yıl
dip bakım yağı iyi geliyor demişsin bide serum saç için. serum ne serumu? benim saçlarım baya döküldü, araştırma yapıyorum.
- +1 yıl
full sette neler var, bazı hanımlar saçı yakıyor da diyorlarda?
- +1 yıl
@babyface06 intense keratin eczanesi web sayfasından ürün içeriklerine ve canlı destekten irtibata geçebilirsin aklına takılan bütün soruları cevaplıyorlar. full sette Saf keratin serum, Gözenek açıcı serum, Maske, Dip bakım yağı ve şampuan bulunuyor. ürünler organik yakma gibi bir durum söz konusu değil saçın yanması ancak ısıl işlem sonucunda olur daha detaylı bilgi için net sitesinden bak derim
- +1 yıl
Yaptırmadım ama bunu araştırmıştım. Evde yap bence para sayma kuaföre derim ben. Çok araştırdım ben bunu..
Bildiğin iyi bir kuaför yoksa hiç düşünme derim kuaförde yaptırmayı. Evde nasıl yapıcam diyorsan link atabilirim17 Yorumla- +1 yıl
www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/417209-evde-brezilya-fonu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
- +1 yıl
Ben hiç üşenmem ya evde yap işlerinde :D
Yapabildiğim kadar çok şeyimi evde yaparım :)
Çok pahalı diye duydum ama tam olarak bilmiyorum canım - +1 yıl
Tabi hemen verdim :))
Zaten tek kişi yapılmıyor iki kişi en az :D
- +1 yıl
ben bi süredir araştırıyordum buradan bi arkadaşın tavsiyesi ve izlediğim videolar üzerine liquid keratin botoks setini satın aldım 10 gün kadar oldu kullanıyorum daha şimdiden etkisini göze görebiliyorum düzenli kullanmaya devam edeceğim bakım amaçlı kullanıyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama kıyıp aldım pişman değilim tavsiye ederim
15 Yorumla- +1 yıl
@Terweqs sen çirkinlere denk geldin heralde
- +1 yıl
erva ben 6ay kadar önce yıpranmış saçlar için olan keratin setini kullandım çok memnun kaldım saçlarımda kırık falan kalmadı ayrıca çok canlı gözüküyor doğru bi seçim yapmışsın parasının karşılığını veriyor bence de
- +1 yıl
@selinselin22 teşekkür ederim selin böyle kullananları duyunca mutlu oluyorum :)
- +1 yıl
saçlarıma ilk kez açtırma işlemi yaptırdım ve kuaförüm saçlarımı yaktı. aşırı mutsuzdum. arkadaşımın tavsiyesi üzerine keratin bakım yaptırmaya karar verdim. keratinbakim. com dan yanan ve yıpranan bakım ürünlerini kulladım düzenli olarak ve sonuç mükemmel arkadaşlar yani hiç umudum yokdu saçlarımın eski haline gelmesi konusunda ama lıquıd keratin bana umut oldu yüzümü güldürdü. sizinde saçlarınız yanmış yıpranmış ise kesinlikle tavsiye ediyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Kuaför faciasından sonra saçlarım yanmış ve kopmuş olduğu için ve sürekli saçlarımı topladığım için fark edemedim. Kuaförde böyle bir şey yaşayınca tekrar başka bir kuaföre de gitmek istemedim. Fobi oluştu resmen. Şimdi yorumlara bakarken Liquid keratini gördüm. Ben de bu markanın ürünlerini kullanıyorum. Her yerden övgüler yağdırmak istediğim bir firma gerçekten. Saç ile ilgili tüm dertlere deva olabilir öyle bir mucize. Abartmıyorum, deneyin isterseniz.
00 Yorumla - +1 yıl
düzenli olarak saçlarım için keratin bakımı yaptıran bir insanım şu zamana kadar en çok memnun kaldığım keratin markası liquid oldu saçlarım capcanlı ve ışıl ışıl oluyor ben mutlaka bu markayı tavsiye ediyorum ki zaten siz işlem yaparken sizinle çok güzel ilgileniyorlar :))
10 Yorumla - +1 yıl
baya çok yaptırdım çok severim bir zararı da dokunmadı ama ucuza yaptırmamak lazım kaliteli bir yere yaptırmak lazım her yaptırdığımda 3 ay filan düzgün kaldı.
120 YorumlaBen evde kendim yapıyorum ve aldığım ürün çok güvenilir. 120 tl gibi birşeydi. Ama bir türlü tutmuyor.
adı ne?
Keratin
normalde sadece kuaförlere satıyo bazı firmalar benimki öyleydi mesela.
sadece keratin mi markası ne yani
Yok internet üzerinden satış yapan çok mağaza var.
Bio keratin gold. Altın rengi.
Bioflex de kendi şampuanı
www.keratincomplex.com/keratin-care-shampoo ben bu markanınkini uygulatmıştım bir kaç kere.
https://www.gkhair.com/ bir kaç kere de bu markanın bu daha kalıcıydı.
bende görmüştüm o markayı evde denesem mi dedim ama almadım güvenemedim.
https://www.gkhair.com/ mesela bunla yaptıklarında 3 ay full dümdüzdü.
ki baya dalgalıdır saçım.
Anladım zaten keratin bitmek üzere. Bu kez bunu deneyeceğim
bende bunu merak ediyorum ısmarliycam galiba www.trendyol.com/.../saf-keratin-serum-50-ml-p-3557465
Ürünü almadan önce iyice araştır. Saç bu şakaya gelmez.
bir kısmına sürerim zaten ilk. baya araştırdım ama güvenebiliceğim bir kaynak bulamadım.
bütün markalar kendi kendine yorum yazıp kötüleri siliyo ya kafa karıştırıyo.
Ayrıca kullandığın fön makinesi ve düzleştirici etkili olması lazım. Ben sırf ondan dolayı 260 tl ye Remington S8540 düzleştirici aldım.
var bende bir tane braun güzel o.
Konuyu bende araştırıyorum. Araştırmalarım bir çok güvenilir sitede yanık saçlara bile çok iyi gelen keratin bakımı evde de uygulanıyormuş. Ürünleri alıp kendimiz uyguluyoruz. Kullanımı vs. her şey anlatılmış bir iki marka arasında kararsızım karar verip aldığımda detayları sizinle paylaşırım.
10 YorumlaBen izmirde bir kuaförde 200 TL ye yaptırdım ama zararlı olduğunu öğrendim ve hemen bayram bala gidip saç bakımı yaptırdım 70 TL bayram balda kerastase ürünleri ile yapiyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
hiç duymadım
ne işe yarıyor
denemek siterim saç konusunda hassasım sağlıklı ve güzel olması için herşeyi yaparım ^^04 Yorumla- +1 yıl
araştırmak lazım
bilen oslaydı söylerdi belli ki buradada kisme pek bilmiyor internetten araştıralım :) - +1 yıl
oluyor öyle
belki ben sormuş oslaydım en fazla 4 cevap gelirdi :/
- +1 yıl010 Yorumla
- +1 yıl
Evet mesleği bıraksam da alerjiden dolayı evet
- +1 yıl
Trend yolda olması lazimt
- +1 yıl
Saçın kutikila tabakası keratini emdikten sonra durur saçın gözenekleri kapanması için uygulama bittikten sonra strec filme sarıp 2 saat bekleseniz yeter doğal sülfatsız şampuanla yıkayın yapmadan önce ve yaptıktan sonra sac derisine değmeyecek sekilde dibe kadar sürün. Devamında ise nashi argan yağı kullanabilirsiniz boy ve uçlarına
- +1 yıl
Vitamino colour boyalı saçlar için yapılmış sülfatsız şampuandır keratini de sacinizdan diğer sampuanlara göre daha az akmasını sağlar ayrıca parlaklığını korur
- +1 yıl
Loreal paris serie Expert vitamino colour
Kardeşim evde benim kullandığım patentli ürünlerden keratin yüklemesi yapmıştı işe yarıyar liquid keratin kullanabilirsiniz.
06 Yorumla- Gizli Soran
adı ne acaba o ürünün?
- Gizli Soran
bir sürü çeşidi var ama, sen hangisini kullanıyorsun?
- Gizli Soran
teşekkür ederim.
ben yapıyorum çok da memnunum ama patentli keratin alıp evde yapıyorum ben kuafördekiler veya diğer marka ürünleri işe yaramadı çünkü.
00 YorumlaKaliteli ürün kullanılırsa ve yapacak olan kişi her detaya dikkat edip profesyonelce yaparsa çok memnun olursun saçında beslenmiş olur
00 Yorumla- +1 yıl
Yaptırdım native base bu görseldeki gibi olmuyor ama baya yatıştırıyor saçı
00 Yorumla Ben evdeki malzemelerle yapıyorum. Uğraştırıyor ama Çok memnunum.
00 Yorumla- +1 yıl
Evet 3 ayda bir evde kendim yapıyorum. Davines ve alfaparf markalarını kullanıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Ablam yaptırmıştı geçen hatlarında yine yaptırdı. cok ıyi geldi saçım canlandı felan diyordu
03 YorumlaSaç dökülmesine iyi geliyor mu bilgin var mı acaba
Evet azaldı dökülmesi diyordu. sanirim 3 ayda 1 yaptırmak gerekiyormus o 9 ay ara vermiş tekrar başlamış yaptırmaya. bir nevi bağımlı olmak zorundasin. bana saçma geliyor evde kendim bakımını yap yeter zaten. kretain de işlem görüyor saçlar sonucta
Anladım teşekkür ederim
Ni kız arkadaşım yaptırdı ve gayette memnun halinden. Rahatım diyordu, ama erkeğe nasıl gider bilgim yok.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben keratin bakımı yapıyorum ama evde bu saçı düzleştiren den değil de saçlardaki yıpranmalar için olandan liquid keratin kullanıyorum saçlarıma iyi geliyor doğal olduğu için hem yıpranma sorunu yok hemde saçlarım sürekli bakımlı ve hoş görünüyr.
01 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
3 ayda bir düzleştirme yapıp keratin uygulaması yaptırıyorum ama her keratin güzel değil memnun kalırsın
00 Yorumla yaptırmıştım ve pek bir etkisini gördüğünü söyleyemem
03 YorumlaHangi marka markadan markaya değişiyo çünkü
Araştırmadan yaptırdığın için etkisini görmemişsin bence
- +1 yıl
Onun güçlendirdi kadar zararıda var ama araştır derim
00 Yorumla Keratin bakimi mi brezilya fonu mu eger brezilya fonuyse dort gun boyunca üst üste duzlestirici uygulayacaklar ve sacin yanacak lastik gibi olacak bende istedim ama tanidik kuaför yaptirma dedi keratin bakimiysa eger bunun bir zarari yok
010 Yorumla- +1 yıl
Kız da tekrardan soruyor. özellikle hangisi diye.. keratin bakımı adı altında brezilya fönü de dayıyorlar saçlara. O yüzden soruyor ve tavsiye de bulunuyor ukalalığın anlamı yok
. kendini ne zannediyorsun da böyle tersliyorsun.. bir de kimse sorularıma neden cevap vermiyor Diye sitem ediyorsun.. Dön yazdıklarına bak anlarsın sevgili maydanoz - +1 yıl
Sonsuzay kız mı erkek msni bilemedim kız diye yazdım da tutturamadysam kusura bakma.. bu maydanoz okuduğunu anlamakta kıt yorma kendini
Evde keratin bakımı kolaylıkla yapmanızı sağlayacak ürünler burada mevcut.
00 Yorumlaben evde keratin saç botoksunu uyguladım yanık saçlarımı kurtardık
03 YorumlaBen yapıyorum evde kendim yapıyorum kimyasal içerikli olmaması için liquid keratin kullanıyorum.
00 Yorumlabence güzel değil sadece saçı yakıyo
00 Yorumlaözlettın kendını maydonuz :))))
10 Yorumla- +1 yıl
Argan yağı var hiç duydun mu
06 Yorumla- +1 yıl
bnde argan kullanyrm da etkili oldu baya keratini de sadece lafda duydum ne yalan söylim
- +1 yıl
ucları değil sac derisine masaj yaparak sürülür o...sorunla alakalı bilgim yok ama kendin kür yapsan olmaz mı
- +1 yıl
tamam.
- +1 yıl
hiç olmadı malesef:
çok mu kötü durumda su an01 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
benım eskıden berı sacım kalçama kadr uzundu sımdı sırtımda ve yarısı yanık resmen kopuk kopuk lastik gibi
- +1 yıl
Ablam 150 tl'ye yaptırmıştı. 6 ay işe yaradı
04 Yorumla- +1 yıl
Ablamın böyle bir şikayeti olmadı. İyi ki yaptırdım diyordu.
- +1 yıl
recai
- +1 yıl
Ben yaptiryorum devamli
00 Yorumla - +1 yıl
Ne oluyor yani bu
02 Yorumla- +1 yıl
Dalgalı olan saç, 2 ay gibi süre olmak üzere düz oluyor. Youtube de video var.
- +1 yıl
Anladım
Neymiş o ya?.::))
09 Yorumla- +1 yıl
Yav dün kayınvalide geldi bize. Sonra banyoya girdi. Banyoda bulunan 1 şampuanı kullanmış. Ne şampuanı biliyor musun? Reşkonun (Teriier Köpeğimiz) şampuanını kullanmış. Şampuanın üzerinde köpek şampuanı yazıyor, o kepek şampuanı sanmış (Kendisi yabancı uyruklu) . Saçları acaip kabarmış. Allah allah bu ne biçim şampuan diye kızına soruyor.:))
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben yaptırmadım henüz, ileride belki.
00 Yorumla bu kız çok agrasif:)
00 Yorumla- +1 yıl
İşe yaramaz
03 YorumlaNeden
Gecici bir çözüm
Saçı yıpratır
Ben denedim pişman oldum
Etkisi gecici
Onun yerine saçını kazot
Zeytinyağı ile masaj yap daha gür ve güzel saçların olacakSaçı düzleştirmek ve şekil almasını sağlamak için iyi diyorlar keratine
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yok galiba
01 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
maalesef :( sen yaptırdın mı peki
- +1 yıl
Evet yaptırdım
01 YorumlaSonuç?
- +1 yıl
Saçı yakıyormuş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!