Saçların çok yıpranmamışsa yaptırma derim. Hem çok pahalı hem de mutlaka kaliteli olmasi gerekiyor.400 altı yapanlar iyi degil. Kuaförüm oyle demişti. Fazla yıpranmış degilse onun yerine Wella bakım serisini yaptırt derim.100 liradan fazla degil. Ve gerçekten işe yarıyor. Ayrica keratin takviyesi bir kaç seansta ancak yapilabiliyor. Anlayacağın uğraştırıcı bir işlem
Ben evde yapıyorum ama bu saçın düz olmasını sağlayandan değil bakım ve onarım için kullanıyorum yanık kırık gibi şeyler için liquid keratin kullanıyorum normalde de zaten saçta kalan krem liquid keratin şampuan ve fön sütünü kullanıyorum.
çünkü devamlılık isteyen bir işlem. onun etkisinin geçmesi 5-6 ayı buluyor 6 ayın sonunda saç öyle bir hale geliyorki tekrar yaptırmak zorunda bırakıyor insanı dipten çıkanlarda düz olmuyor haliyle. saçımı kestirdim en son geçen sene Mart ayında yaptırdım daha da yaptırmam. şampuanı kremi herbiri ayrı dert
bak istanbuldaysan eğer bazı kuaförler botox bakım var çok çok çok güzel birşey amacın düzlük değil bakımsa onu yaptır onu tavsiye ederim değişime sen bile şaşırırsın ama o kalıcı fönden uzak dur...
Ben keratin bakım yaptırdım. Bizim burada kuaförde haftalık indirim vardır. Gayette güzel oldu. Yumuşaklaştı ve daha canlı duruyor. Ayrıca bakım yaptırınca kırıklarımda azaldı mutluyum. Ama saçlarım kıvırcık olduğundan kabarıklıpı götürmedi
Super otesi bir islem surekli yaptiran bir yakinim var daha dun yaptirdi mukemmel oldu 6 ay fon cekmeyecek en az... tavsiye ederim siz bile evde yaparsiniz bundan sonra ona ben yapicam o islemi ilaci 75 tl ye getirtdik
30 liralık malzeme kullanıyor kuaförler dünya paralar alıyorlar kendin yap daha iyi düzleştirme işlemini yapmak istiyorsan iyice preslemeye bak kat kat. kıvırcık veya yanmış saçlarsa öneririm ama başka türlü gerek yok..