Selam🌺 Maşası olmayanlar için kaşık yöntemi mesela denedim işe yarıyor. En sıradan saç şekillendirme yöntemleri kullandınız mı?Saç şekillendirme yöntemleri#_Judge_⚜
Kızlar, en sıradan saç şekillendirme yöntemi kullandınız mı?
Isısız saç şekillendirme yöntemleri en sevdiklerimdir 😍 Özellikle ince telli saçlar ısıdan çok fazla zarar görüyor ve kolayca yıpranıyor. Pratik, ısısız saç şekillendirme yöntemleri böyle durumlarda imdadımıza koşuyor.
Saç bandını kafamıza geçiriyoruz ve saçlarımızı tutam tutam ayırarak bandın içerisinden geçiriyoruz ve sarıyoruz. Bu modeller için mutlaka saç şekillendirici krem kullanmak gerekiyor çünkü saç modellerinin daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Kalın ya da ince pipet tercih edebilirsiniz. Pipetleri marketlerde ya da bir milyoncularda kolayca bulabilirsiniz. Saçlarımızı ince tutamlara ayırıyoruz ve pipete sararak, örgü tokalarıyla tutturuyoruz. Krem sürersek 2 saat bekletmek bile yetiyor.
Isısız saç şekillendirme yöntemlerinin en pratik olanı örgü yöntemidir. Örgünüzün inceliğini istediğiniz dalgaya göre kendiniz ayarlayabilirsiniz. Kalın örgüler daha doğal dalgalar elde etmenize yardımcı olur. Akşamdan örün ve sabah çözün :)
Aşırı ısı olmadan saçlarınızı hava akımıyla şekillendirin: Dyson Airwrap
Dyson Airwrap saçları aşırı ısı olmadan, hava akımı sayesinde şekillendiriyor. Böylece saçlar yıpranmıyor, yanmıyor ve matlaşmıyor. Hava akımıyla coanda etkisi yaratarak saçları kendine doğru çekerek sarıyor ve şekillendiriyor. Bizim ekstra bir şey yapmamıza da gerek kalmıyor :)
Dalgalı, düz, hacimli saçlar elde etmek için ayrı başlıkları bulunuyor. Tüm saç modellerini tek saç şekillendiriciyle yapabiliyoruz :) Isıyı her saniye kontrol ederek saçlarımıza uygun olanı ayarlıyor. En pratik saç şekillendirme yöntemi olabilir :)
Saçımı hafif nemini alıp argan yağlı spreyimi sıkıyordum. Sonra 1 tane ya da 2 tane örgü yapıp uyuyordum. Sabaha çok güzel dalgalı saçlarım oluyordu bende yumuşacık😊
En İyi Cevaplar