Haşlanmış yumurta yiyince çok afedersiniz kusuyorum. Ama spor yaptığım için ve diyette olduğum içinde protein almak istiyorum ve bundada en zengin olan şey yumurta. Az yağlı sebzeli omlette sagliklimidir? Hiç yememek ten de daha mi iyidir?
Haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Ama yumurtasız da güne başlamak istemiyorum. Omlet de tok tutar mı , protein olarak aynı mi dir?
Dikkat et protein diye kolesterol patlamasi yapma, haftada 3-4 yumurta yeterli ve günümüzde yumurtalar zaten dogal degil, cok yersen zararini görürsün, protein ihtiyacini baska gidalardanda al. Omlet, haslanmis farketmez, fark eden omleti yagda pisiriyorsun, kalorisi yag oldugu fazlalasiyor
Bence yumurtayi fazla abartma, kaygisiz ol, günlük normal beslenmede eger saglikli, cesitli yiyorsan yeterince protein aliyorsun, normal spor icin yeterli
kokusuna alışamadığın bir yiyeceği ya da içeceği yiyemez ya da içemezsin. tıpkı nefret ettiğin birisini sevemediğin gibi. illede seviyorum ama yiyemiyorum diyorsan sadece serum ile beslenebilen hastaları aklına getir. onlar senin yediklerini de yiyemiyorlar
Omlet iyi canım :) ayrıca protein için sıkıntı olmasın sebzeli Spor yapıyorsan yulafı öneririm çok iyi hem tok tutuyor hem de bol bol protein var içinde
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Ama yumurtasız da güne başlamak istemiyorum. Omlet de tok tutar mı , protein olarak aynı mi dir?
En İyi Cevaplar