Merhabaa 🌸
En sağlıklı ve lezzetli yumurta tariflerini var mı bakalım? Ben en çok haşlamasını seviyorum ama beyazını daha çok yiyorum.
Bir kere de yulafla yumurtayı karıştırıp pişirmiştim. Protein deposu ve efsane olmuştu 🤗

Merhabaa 🌸
En sağlıklı ve lezzetli yumurta tariflerini var mı bakalım? Ben en çok haşlamasını seviyorum ama beyazını daha çok yiyorum.
Bir kere de yulafla yumurtayı karıştırıp pişirmiştim. Protein deposu ve efsane olmuştu 🤗
Hafta bir kere bütün ve kayısı kıvamı diğer günler sadece beyazını istediğim şekilde yiyorum protein açısından bana iyi gelen şekli bu tabi kişiye göre değişir.
Lor peynirinin içine 2 yumurta kır biraz da pekmez at isteğe bağlı biraz da yulaf ezmesi olabilir. Karıştır at tavaya hem lezzetli hem sağlıklı
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yumurta en sağlıklı suda kırılıp yağsız veya tuzsuz şekilde yenilebilir onun dışında güzel bir salata yapılıp içine haşlanmış yumurta atılabilir olmadı haşlanmış yumurta deneyebilirsin
yumurtayı haşlanmış olarak yemek en sağlıklısıdır
ama sağlıklı olan her şeyde bir tat eksiği mutlaka oluyor :D
Döküm tavada yumurtanın müptelasıyım yaa aşırı lezzetli oluyor ve tabiiki döküm sağlıktır💪
Asla yumurta yemeyin.. Sigara kadar zararlı.. İnanmayan araştırabilir doğru yerlerden
Poşe şekilde pişirip baharatlı yoğurt ile tüketebilirsin yulaf unu ve süt ile krep yapabilirsin
Kayısı kıvamında olması yeterli olur. En sağlıklısı bu diye biliyorum :)
En sağlıklısı haşlanmış olanıdır. Bir de çiğ yemek.
Tavada Suya kırıp üzerine az zeytinyağı gezdiriyorum
Sabah kahvaltıda yumurtanın her türlüsü zevkli olur. Ama favorim haşlanmış olan tabii.
Suda haşlama diğer adıyla cılbır üzerine yoğurt ve salça soslu harika hafif bence
pastırmalı ve kavurmalı harıka heebıde kapamasını yap bol tereyaglı
Yumurtayı haşla sonra üstüne hafif zeytinyağı pul biber kara biber harika oluyor
Bir tatlı zeytinyağı ile omlet ve haşlama olarak biliyorum ben
haşlanarak ama omlette olur
haşlanmış olarak sanırım
Rafadan en sağlıklı yöntem.
haşlayıp da demek daha sağlıklıdır
Haşlama diye biliyorum
Rafadan
haslanarak
En İyi Kız Görüşü