Babam grip olunca evin en güzel yerinde yataklar hazırlanır, tavuk suyu çorbası hazırlanır, tanıdıklar çağrılıp serum taktırılır, lazımsa ilaç takviyesi yapılır... Annem grip olur, fıtığı tutar, regl sancısı çeker ya da başka herhangi bir şey olur evde her şey annem hasta değilmiş gibi devam eder. Nazlanmayı bırak söylenmez bile kolay kolay. Şu yaşıma kadar annemin yatak döşek yattığını hatırlamam. Üstelik ciddi rahatsızlıkları olduğu halde. Erkeklere uzaktan bakınca dağ gibiler ama asıl dağ gibi olan kadınların içi. Çoğu erkek (babam gibi güçlü kuvvetli gözükseler bile) iki grip olunca yatağa düşüp nazlanıyor maalesef.
erkek cok nazlı, felaket. mesela basit bir grip oluyorlar diyelim hemen surat asılıyor, hemen ama ben hastayım demeler. ardından hemen gripten ya ben ölür müyüm geyiğine gelmeleri. ama cidden şaka yapmıyorlar, ya ölürsem ya bak gripten ölenler var demeler. yanındakinin canına okur erkekler basit bir hastalıkta bile.
karakter meselesi. çok kadın gördüm inleyip inleyip sinirlenince boğa gibi bağıran çok da erkek gördüm hiçbir şeyi olmadığı halde ahlayıp oflayan. ben ayakta geçiriyorum hastalıkları. zaten yıllardır öyle hasta olmuyorum. sadece 5-6 senede bir sağlam hasta olurdum.1 hafta sürerdi sürekli 39-40 derece ateş düşmez falan. Allah'a şükür öyle bir şeyde yok şimdi.
Erkekler daha çok nazlanır. Fiziksel olarak kadınlar acıya dayanıklıdır. Özel gün, gebelik gibi durumları kadınlar yaşadığından dolayı, kadınlar acıya alışkındır. Erkekler ise bu durumları fazla yaşamadığından dolayı, daha nazlıdır.
Kim nazlanir bilemem de Erkekler hasta olduğunda bir şekilde iyilestirilir de Kadın hasta olduğunda her şey duruyor. Evde hayat bitiyor. ona nazlanma da yakışır. .
Kadınlar doğuştan güçlüdür onlardan hem Ana olur hem Baba.. ama erkekler yanlız yapamazlar hep bir eşe anaya akıl verene ihtiyaçları vardır... ondan erkek ler daha çok nazlanir
Kadın gibi üstün, kutsal ve inanılmaz bir varlığın hastalıkta ve sağlıkta neler yaptığını görmüşken biz erkeklerin hastalanınca yaptığı nazdan destanlar yazılır.
Bence erkekler olarak saha nazliyiz anne sefkati ariyoruz direk kizlarda bizden beklediginde kisa sure sonra umidi kesiyorlar bakti olmuyor cevabim erkekler🤣
Erkekler daha çok yapıyor farkettiğim bu bir bende Yok çok hasta olsamda yakınıp ortalığı ayağa kaldırmam herkese sürekli söylemem şöyle hastayım böyle hastayım diye bazıları da hergün bir yerim ağrıypr diye geliyor ayar oluyorum
Genel olarak erkekler hastayken daha çok nazlanır, kadınlar ise genel olarak daha dirayetli geçirir hastalık dönemini ama ben o genele dahil değilim nanemollayım ben :D
Net erkekler agbim ve babamdan iyi biliyorum 😂nazöqnicak biriniz varsa bunu erkekler cok iyi kullaniyor bizse kendi kendimize iyilesme cabasinda oluyoruz🤷🏻♀️
kesinlike ben çünküm hasta olduğum zaman 2 3 tane iğne yemeden ya da serumlar yemeden ayağa kalkamıyorum bu yüzden çok daha fazla nazlanıyorum çok nazlı derler zaten ^-^
En İyi Cevaplar