Kışları tüm olarak haftada 2 kere, saçlarımı ise 2 günde bir.
Yazın ise her gün.
Siz ?
Yazın ise her gün.
Siz ?
en geç 3 günde bir ama saçlarım ıslanmasın diye boneliyorum bazen. saçlarım dalgalı, kalın telli ve gür. kurutmak çok zor oluyor ve ardından mutlaka fön çekmem ya da maşa yapmam gerekiyor (yoksa saçlarımı zapt edemiyorum) o da saçlarımı çok yıprattığı için ıslanmamasına özen gösteriyorum. eğer yaz tatili gelmişse dışarı çıkmam gerekmiyorsa her gün banyo yaparım saçlarım bozulmuş bozulmamış dokunmaz.
Saclarimi sadece haftada 2 kere yikarim. Onlari tepeden topuz yapip vücudumu yikiyorum :-)) Ki$lari 2 günde 1, yazlari her gün.. Yazin cok güzel oluyor seve seve du$ aliyorum ama ki$in resmen eziyet oluyor
kışları yıkanmam ayıların farklı tarzı olarak banyo orucuna giriyorum ama birazdan kalkıp yıkanmam lazım öffffffffffffff bayağıda bir işim var orda kim girecek şimdi o kabine banyo sonra bide kurulanması var yandık
Pirelerin durumunu göz önünde bulunduruyorum. Kendi dünyalarına sigmadiklari zaman tartışma ortamı oluyor. Işte o zaman yaşanılır bir dünya için banyo yapıyorum.
Cevap
34Cevap
Canım ne zaman isterse... Standartım yok.
Bazen 2 günde bir, bazen günde 1 defa, bazen 3 güne sarkıyor. Saçlarım zaten fırça gibi... Hergün yıkamazsam kabarıp gidiyor. Hergün yıkamak zorundayım...
kışları 2 günde bir,yazın her gün.bazen 3 gün banyo yapmadığım zamanlar oluyor ama mutlaka saçlarımı yıkarım.
her sabah bazen aksamları alıp oyle uyuyorum ama sabah almak benim icin daha iyi oluyo gune erken baslayınca dinc kalmamı saglıyor :)
yazın sabah akşam duş alırım, kışın genelde iki günde bir.
hergun yapıyorum sabah ve akşam olmak uzere yaz kış pek degısmez
Yazın 2 günde 1 hatta bazı zamanlar her gün yaptığım olur. Ama kışın haftada 2-3 güne 1 yaparım
Kış yaz farketmez günde mutlaka birkez.Yazın sayı artıyor ama.
kışın 2 günde bir yazın her gün bazen günde bi kaç kere
hergün yaparım.. çok nadirdir haftada 1- 2 gün şaşması..
Bence asıl saçlar daha az yıkanmalı..Bence değil herkes öyle diyor.. saçları sürekli yıkamak yıpratır.
evet kışları 2 veya 3 duş..
ama sacları max 2 güne bir
saçlarımı hergün banyomu kışın haftada 2 kere yazın günde 3 kere filan
hava sıcaklığına, yaptığım işe göre değişiyor. Yazın hemen hemen hergün, kışın 2-3 günde bir.
kışın 2 günde bir yazın her gün bazen günde iki üç kere yaptığımda oluyor bizim meslek zor iş :S
Kışın haftada 2 kere yazın 2 günde 1 yada hergün duruma göre
nezaman cenabet olursam :D ben buna göre ayarlıyom aga
genellikle hergun duş alıyorum arada 2 gunde 1 e dusebiliyor...
yaz kış hergün , kışları bazen sekiyor ama telefi ediyorum
üşenmediğim sürece her gün yaparım ama ikigünde br yaptığım oluyor
çok sık hasta opluyorum her gün alırdım artık gün aşırı yapıyorum
akşamları spora gittiğim için hergün duş alıyorum =))
her sabah duş almadan ayılamıyorum
peki arkadaşlar siz her gün yapıyorum banyo diyonuzda çıkardıgınız kıyafetlerimi giyonuz yoksa yeni kıyafetler mi giyonuz cevap verin hele
Ne zaman kırlı hıssedersem =) kımı zaman 2 gunde kımı zaman 4 gunde bellı olmuyor =)
yaz kış her sabah duş alırım.
gün aşırı banyo yapıyorum saç baş her yer dahil:)
2 günde 1 temizliğe çok önem veririm.
Hergün mutlaka yaparım.
Kışları 2 günde 1, yazları her gün.
en fazla 2 gün beklerim yazın ise hergün
Gördüğüm rüyaya göre değişiyor :)
2 günde 1..kış mevsimi
yaz mevsimi hergün
kışın her akşam..yazın günde 2 kez.
Kışları haftada 2 yada 3 , yazları hergün.
2 günde 1 .
Her gün.
2 in 1 :)
Haftada 4 kere
Sabah-akşam; günde iki kere :D
2 günde 1
2 günde 1
iki ayda bir
2 günde 1
haftada 1 2
2 günde bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?