Güzellik & Bakım Ne sıklıkla banyo yaparsınız? Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Umarım bitli, pinti değilsiniz 🙄🙄Bir bilgiye göre saçı yıkamak sağlıklı değilmiş 🙄🙄 Ne sıklıkla banyo yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/ht0ONtR6F94?feature=share 1 9 Yorumla Centirwomen +1 yıl Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Öldürdün artık nabzımı yoklamaaa Yorumla Centirwomen +1 yıl Sen gitsen de üstüne gül koklamam🙄🙄 Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Çok zor ama yakındır kendimi toplamam 🙈 Yorumla Centirwomen +1 yıl Ben de böyle şanssız bir kulum☹️ Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Askerliğim aklıma geldi omlet hanım 😊 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bu şarkıyı mı söylerdiniz orada 🙄 Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Dinlerdik omlet hanım Yorumla Centirwomen +1 yıl Aga bee ☹️🤧 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Doğdum ebe yıkadı ölünce imam yıkayacak. Arada yağmur yağınca ıslanıyorum bir de 2 1 Yorumla Centirwomen +1 yıl En temiz sensin 😌 Yorumla
thrеat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde her gün bazen iki günde bir, nadir olarak üç dört günde bir 😀 1 3 Yorumla Centirwomen +1 yıl Hergün yapınca saçlarda yıpranma oluyor ama 🤧🤧 Yorumla thrеat +1 yıl Ben hissetmedim şimdilik öyle bir şey, bilemiyorum artıkın 🪰 Yorumla Centirwomen +1 yıl Uha benim gibi artıkın diyen biri 🙄🙄Şaşırdım ilk defa gördüm 🤧🤧 Yorumla
Happlesquuen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gelir simdi haftada 1 ciler 2 ciler🤮🤮. Bu sitenin yarisi leş.. 1 3 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bazısı sabah akşam yapıyormuş şaşkınlık içindeyim 😅 Happlesquuen +1 yıl Haftada 1 demis biri😄 Centirwomen +1 yıl Onun dışında çoğu bakımlı 😅
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Hemen hemen her gün ve bu gerçekten hiç iyi değil. Vücut kuruyor, saçlar yağını düzenleyemiyor. 1 1 Yorumla Centirwomen +1 yıl Aynen ya özellikle saçlar sürekli bir döngü içinde tam saç kendine gelecek yine yıka krem sür kremlerinde hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Nerde eski zeytinyağlı sabunlar 😅 Yorumla
Bisorumvarr11 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her gün alıyorum ama saçlarım nemini kaybetmeye başladı yıkamasam da çabuk yağlanıyor ne yapsam bilmiyorum 😔 1 3 Yorumla Centirwomen +1 yıl Aynı sorun bendede var ☹️Argan yağı sür arada ☹️ Yorumla Bisorumvarr11 +1 yıl Denerim umarım işe yarar 😔 Yorumla Centirwomen +1 yıl Umarım 🤧🙏🏿 Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Hergün yapmak zorundayım işlerim ters gider yoksa. dogru olan saçları 2 günde bir yikamaktir 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hergün ama çok zararlı saça 1 4 Yorumla Centirwomen +1 yıl Ama yapacak bir şey de yok 3. gün çok kötü oluyor 🤧 Yorumla merakettimmişte +1 yıl 3 gün hayatta duramam ben yıkanmadan hastalık mecburi bişey olmadığı sürece Yorumla Centirwomen +1 yıl Ben dışarı çıkmasam bu kadar sık duş almam. Kaç gündür üst üste almaktan saçlarım yıprandı 🤧🤧 Yorumla merakettimmişte +1 yıl dökülme bile yapar Yorumla
AyIşığındaYalnızlık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Günde bir duş atlet boxer değişimi vs 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayda yılda bir 1 37 Yorumla Centirwomen +1 yıl Git bi yıkan 🙄 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Olmaz ☹️ Yorumla Centirwomen +1 yıl Mikroplara da mı iyilik yapıyorsun 🙄🙄 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Veba yapacam iyi bir şey mi 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Evet iyi bir şey 😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Neresi iyi.😳 Yorumla Centirwomen +1 yıl Sen ne yaparsan onun içinde illaki bir iyilik vardır 😌😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Kendinle karıştırma bitli 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bitli olan sensin 🤧🤧 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Hayır, onlar benim yavrularım :( Yorumla Centirwomen +1 yıl Onları evcil hayvan olarak beslendiğini biliyordum iyilik meraklısı 😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Virüs onlar tabi beslicen kötülük planı 🙄 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bitler vürus değildir iyilik meraklısı 😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Radyasyonu unuttun ama 😒 Yorumla Centirwomen +1 yıl Sen mi yayacaksın🙄🙄 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Evet 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Yapamazsın 😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yaparım 😒 Yorumla Centirwomen +1 yıl Yalan etme iyilik meraklısı bücür 😒😒 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Sensin bucur bir elli 🙄 Yorumla Centirwomen +1 yıl Hıı senin 1.40 olduğunu herkes biliyor 😒😒 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Sensin140 🙄 Yorumla Centirwomen +1 yıl Hayır sen benim 1.50 olduğumu söyledin senden uzunum 😌😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Topuklu halini dedim bir otuz beş 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Başta deseydin banane 😌 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Dedim zaten 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Demedin 😒 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yalan 😒 Yorumla Centirwomen +1 yıl Kanıtla o vakit 😠 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Kanıtlamam 😏 Yorumla Centirwomen +1 yıl Çünkü yalan ettin 😒😒 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Her zamanki gibi Yorumla Centirwomen +1 yıl Herzaman değil sadece bana kötülük yapıyorsun tıpkı Selenanın sadece Hasdese kötü olması gibi 🤧 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Herkese kötüyüm 😡 Yorumla Centirwomen +1 yıl Yalan benim dışımda herkesin iyilik meleğisin 😇 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yalan etme 😡 Yorumla Centirwomen +1 yıl Etmiyorum 😠😠 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Haftada 1 defa. 1 14 Yorumla Centirwomen +1 yıl Lisedeyken pazar günleri banyo günü olarak seçilmiş bir ulu gün gibiydi 🙄 Yorumla Culdesac +1 yıl Evet. Ben de uzun bir dönem daha devam etti o gelenek :D Şimdi gün değişiyor ama periyot aynı Yorumla Centirwomen +1 yıl Pazardan şaşma 😅 Yorumla Happlesquuen +1 yıl 1 cok su israfi yapiyorsun ama sen Yorumla Culdesac +1 yıl İşe başlayınca şaşmam :D Yorumla Culdesac +1 yıl @Happlesquuen Yoo bence ideal. Saçın çok yağlanıyo sonra bi de koku başlıyo. Yorumla Centirwomen +1 yıl Rast gele 💃 Yorumla Happlesquuen +1 yıl Dalga gecmistim ben Yorumla Culdesac +1 yıl @Happlesquuen Hıı ben de hiç anlamadım inanır mısın Yorumla Happlesquuen +1 yıl Kanka niye yalnizim niye cok dusunme sebep belli Yorumla Culdesac +1 yıl @Happlesquuen Evet sebebi belli, yıkayanım yok. Yorumla Centirwomen +1 yıl Buna çok güldüm yaw😂😂 Yorumla Culdesac +1 yıl :D Yorumla Happlesquuen +1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Öldürdün artık nabzımı yoklamaaa
Sen gitsen de üstüne gül koklamam🙄🙄
Çok zor ama yakındır kendimi toplamam 🙈
Ben de böyle şanssız bir kulum☹️
Askerliğim aklıma geldi omlet hanım 😊
Bu şarkıyı mı söylerdiniz orada 🙄
Dinlerdik omlet hanım
Aga bee ☹️🤧
Doğdum ebe yıkadı ölünce imam yıkayacak. Arada yağmur yağınca ıslanıyorum bir de
En temiz sensin 😌
Genelde her gün bazen iki günde bir, nadir olarak üç dört günde bir 😀
Hergün yapınca saçlarda yıpranma oluyor ama 🤧🤧
Ben hissetmedim şimdilik öyle bir şey, bilemiyorum artıkın 🪰
Uha benim gibi artıkın diyen biri 🙄🙄
Şaşırdım ilk defa gördüm 🤧🤧
Gelir simdi haftada 1 ciler 2 ciler🤮🤮. Bu sitenin yarisi leş..
Bazısı sabah akşam yapıyormuş şaşkınlık içindeyim 😅
Haftada 1 demis biri😄
Onun dışında çoğu bakımlı 😅
Hemen hemen her gün ve bu gerçekten hiç iyi değil. Vücut kuruyor, saçlar yağını düzenleyemiyor.
Aynen ya özellikle saçlar sürekli bir döngü içinde tam saç kendine gelecek yine yıka krem sür kremlerinde hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Nerde eski zeytinyağlı sabunlar 😅
Her gün alıyorum ama saçlarım nemini kaybetmeye başladı yıkamasam da çabuk yağlanıyor ne yapsam bilmiyorum 😔
Aynı sorun bendede var ☹️Argan yağı sür arada ☹️
Denerim umarım işe yarar 😔
Umarım 🤧🙏🏿
Hergün yapmak zorundayım işlerim ters gider yoksa. dogru olan saçları 2 günde bir yikamaktir
hergün ama çok zararlı saça
Ama yapacak bir şey de yok 3. gün çok kötü oluyor 🤧
3 gün hayatta duramam ben yıkanmadan hastalık mecburi bişey olmadığı sürece
Ben dışarı çıkmasam bu kadar sık duş almam. Kaç gündür üst üste almaktan saçlarım yıprandı 🤧🤧
dökülme bile yapar
En az iki güne bir
Günde bir duş atlet boxer değişimi vs
Mümkün olsa her gün...
Hergün sabah yaparım 5dkk.
Ayda yılda bir
Git bi yıkan 🙄
Olmaz ☹️
Mikroplara da mı iyilik yapıyorsun 🙄🙄
Veba yapacam iyi bir şey mi 😏
Evet iyi bir şey 😌
Neresi iyi.😳
Sen ne yaparsan onun içinde illaki bir iyilik vardır 😌😌
Kendinle karıştırma bitli 😏
Bitli olan sensin 🤧🤧
Hayır, onlar benim yavrularım :(
Onları evcil hayvan olarak beslendiğini biliyordum iyilik meraklısı 😌
Virüs onlar tabi beslicen kötülük planı 🙄
Bitler vürus değildir iyilik meraklısı 😌
Radyasyonu unuttun ama 😒
Sen mi yayacaksın🙄🙄
Evet 😏
Yapamazsın 😌
Yaparım 😒
Yalan etme iyilik meraklısı bücür 😒😒
Sensin bucur bir elli 🙄
Hıı senin 1.40 olduğunu herkes biliyor 😒😒
Sensin140 🙄
Hayır sen benim 1.50 olduğumu söyledin senden uzunum 😌😌
Topuklu halini dedim bir otuz beş 😏
Başta deseydin banane 😌
Dedim zaten 😏
Demedin 😒
Yalan 😒
Kanıtla o vakit 😠
Kanıtlamam 😏
Çünkü yalan ettin 😒😒
Her zamanki gibi
Herzaman değil sadece bana kötülük yapıyorsun tıpkı Selenanın sadece Hasdese kötü olması gibi 🤧
Herkese kötüyüm 😡
Yalan benim dışımda herkesin iyilik meleğisin 😇
Yalan etme 😡
Etmiyorum 😠😠
Yazın hergün kışın 2 günde 1
Haftada 1 defa.
Lisedeyken pazar günleri banyo günü olarak seçilmiş bir ulu gün gibiydi 🙄
Evet. Ben de uzun bir dönem daha devam etti o gelenek :D Şimdi gün değişiyor ama periyot aynı
Pazardan şaşma 😅
1 cok su israfi yapiyorsun ama sen
İşe başlayınca şaşmam :D
@Happlesquuen Yoo bence ideal. Saçın çok yağlanıyo sonra bi de koku başlıyo.
Rast gele 💃
Dalga gecmistim ben
@Happlesquuen Hıı ben de hiç anlamadım inanır mısın
Kanka niye yalnizim niye cok dusunme sebep belli
@Happlesquuen Evet sebebi belli, yıkayanım yok.
Buna çok güldüm yaw😂😂
:D
😄😄
günaşırı
2 günde bir
2 günde bir
2 gunde bir
Gümde 1
2 günde bir
her sabah ve aksam
hergün
2 günde 1