Güzellik & Bakım 2 ay Ne sıklıkla banyo yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizce temiz biri misiniz? Ne sıklıkla banyo yapıyorsunuz? Cevapla 71 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum çoğunlukla üşenirsem de 4 günü geçmez 2 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 493 cevap paylaştı. Gün aşırı yaz-kış fark etmez duş alırım.Duş almadan dışarıya çıkmamaya veya bir ortama girmemeye özen gösteririm. 0 0 Yorumla
umitka Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yazın günde 2, normal zamanlarda her gün. Bunu yapmayan net kökü kokuyordur. Kadını erkeği yok bildiğin ter kokuyor. Ve nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Yazın daha sık duşa girerim Ama standart olarak günde 2 kere 1 1 Yorumla MahmutTüysüzGöçer 2 ay S Yorumla
NoShow Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 2 ay evet Temiz biriyim. Bir süre her gün banyo yaparım. Bir süre de 1-2 gün arayla. 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 81% 2 ay Her akşam hizjyen şart birde seviyorum küvette oynamayı 😀 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Hergün çok nadir 2. gün yoksa kirlenmiş hissediyorum kendimi 😅 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Günde bir kez tertemizim duruyum bal dök yala 0 0 Yorumla
Blacburnn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Hergün jdhdjs bunun sayısı mı olur hergün alınır bu 0 0 Yorumla
Subzero10 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 2 ay Tabi ki her gün. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 0 0 Yorumla
000Cenk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 2 ay Sabah akşam yaparim helw hele yaz günlerinde çok iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Canyldrmm06 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 2 ay Her gün saçlarda yağlanma yapıyor yoksa alışmış 2 gün rahatsız olmaya başliyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 976 cevap paylaştı. Kışın haftada 2 kere yazın hergun 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Peki siz ne sıklıkla yaparsınız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum çoğunlukla üşenirsem de 4 günü geçmez
Gün aşırı yaz-kış fark etmez duş alırım.
Duş almadan dışarıya çıkmamaya veya bir ortama girmemeye özen gösteririm.
Yazın günde 2, normal zamanlarda her gün.
Bunu yapmayan net kökü kokuyordur. Kadını erkeği yok bildiğin ter kokuyor. Ve nefret ediyorum.
Yazın daha sık duşa girerim
Ama standart olarak günde 2 kere
S
evet Temiz biriyim. Bir süre her gün banyo yaparım. Bir süre de 1-2 gün arayla.
Her akşam hizjyen şart birde seviyorum küvette oynamayı 😀
Hergün çok nadir 2. gün yoksa kirlenmiş hissediyorum kendimi 😅
Günde bir kez tertemizim duruyum bal dök yala
Haftada 1 yazan dürüst erkeklere bakmaya geldim :D
Partnerime bağlı :)) bazen 2 günde bir bazen günde 3 :))
Hergün jdhdjs bunun sayısı mı olur hergün alınır bu
Tabi ki her gün. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Sabah akşam yaparim helw hele yaz günlerinde çok iyi geliyor.
Her gün saçlarda yağlanma yapıyor yoksa alışmış 2 gün rahatsız olmaya başliyorum
Ay da 1 kesin banyomu yaparım.
Kışın haftada 2 kere yazın hergun
Peki siz ne sıklıkla yaparsınız
Her gün, malum sanayi kirli..
Her gün ikikere sabah akşam
Her sabah ve akşam