Parmağımda küçük bir siğil vardı buz tedavisi uygulandı ve sonuç bu... etrafında daha fazla siğil oluştu. Doktora gittim ilaç sür dedi daha kötü olursa cilt doktoruna yönlendiririm dedi. Öyle yapıcam artık başka çözüm bilen var mı? Doğal falan.
Kriyoterapi etkilidir aslında ama demekki virüs epey yayılmış o bölgeye. Zinco (çinko) hapı al onu düzenli at oraya iğne batır çakmakla yak ısıt biraz bu tür virüslerde etkilidir. İncir sütü etkilidir bulabilirsen, antiviral yağlar kekik yağı, çay ağacı yağı ikisi de kuvvetlidir üzerini tahrip edip sürersin. Birde uçuk kremi sür benzer virüs bunlar. Aslında pahalı bir merhemi vardı unuttum adını vektör ile başlıyordu. Bir de ACE Plus Selenyum hapı da at yanında çinkonun bağışıklık tavan yapar. Çörek otu yağı da etkili olur büyük ihtimal.
incirin sütü dökersen kökü kurutur yalnız coğaldı diyosun o zaman şiğil dişidir ve çoğalıyodur kesin cözüm cildiye git siğilin ucunu kestir bir gaz sıkıcaklar biraz dondurucak ve canını yakıcak sonra eczanedden bir ilaç yazar yazmasada sor yazdır uhu yapıştırıcı gibi birsey
Kıyamam geçmiş olsun. Siğilleri bir kez değil birden çok kez yakmaları gerekiyor geçmesi için. Evde bir çözüm bilmiyorum. Sarımsak bağlamayı bir araştırsana.
onun tedavisi çok kolay kuru inciri oradan ikiye böl. akşam yatmadan önce oraya bastırarar iyice sar sabaha kadar dursun iki , üç günde hiç birşeyir kamlaz tertemiz olur bana dua edersin
Ellerin o kader güzel ki hiç önemi yok bence geçmiş olsun dermatoloji olabilir tabi iyi bir yer radyo frekans cilt bakımı lazer vs vs teknoloji gelişti
Buz uyguladıktan sonra krem de vermiş olması lazım. Vermediyse Bactroban veya Dextrocin kremlerinden birisini kullan. İyileşme sürecinde gibi görünüyor çünkü.
Dogal yolu yok. Cilt doktoruna git , sana surekli hucreleri yenileyen ve yara izini minimum seviyeye indiren bir krem verecek. Orasi surekli tazelenecek. Cok az bir iz kalacaktir sonucta.
En İyi Cevaplar