böyle değildi aslında doktora gittim birşey sıktılar ondan sonra böyle daha çok şişti diğer elimin işaret parmağında da var

bu siğil büyük olasılıkla. eczaneye git onlar sana ne oldunu kesin söylerler verrutol isimli ilaç verirler sürekli sürersin yakar eritir. yok olana kadar tekrarlarsın. kezzap kadar etkilidir. bunun kökü var ayrıca bulaşıcı dikkat et.
Elindekii Siğile Benziyor İnternette bir araştır Onu Gidermek için yöntem var ya da ezacaneden İlacını alabilirsiniz süryorsunuz kurup dökülüp gidiyor
siğil değilmiş
Kuzum cildiyecilerin kullandıgın bir sprey var var 15 günlük aralıklarla 4 5 seferde geçer
2 gidişim zaten ondan snra böyle şişti böyle kalacak diye korkuyorum ya
İz kalır ama bu şekilde kalmaz
Cevap
7Cevap
Halk arasında siğil dedikleri şeye benziyor tıbben ne deniyor bilmiyorum :) ama geçiyor Bende de çıkmştı kendi geçti herhangi bişy kullanmadım
geçmiyo
bende kendimi bildim bileli vardı
doktora gittim birşey sıktılar o yüzden böyle daha cok şişti
Uzun süre geçmedi bende ki de çok uzun hemde belki 7-8 ay hatta seneyi de bulmuş olabilir
Eğer geçmezse 15 güne tekrar sıkılan şeyden sıktırman gerekli cildiyeye gidip. Hemen geçmez bu tür şeyler
Annem yeni ameliyat oldu kimi doktor siğil diyor kimisi iyi huylu tümör. O şişer şişer sonra kanamaya baslar
Patates kızartmasındaki dilimde olan şişlik gibi iğnelemek gerek
Sogan haslayıp sarabılırsın eskı yöntemdır
Çok hoşuma gitti lan ben de olsa oynarım
bnde zor tutuyorum zaten 😀😀
sagol
Siğil ilacı
Igne batirsana bir
Ay çok geçmiş olsun
siğil değil mi o?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar