Sağlık Kendine “Sen yeter ki gül, gerisi kolay!” dediğin durum hangisi? (Sayfa 2) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Kendine “Sen yeter ki gül, gerisi kolay!” dediğin durum hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Bağyancokbilmiş Takip Et Master Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Hayata açmak istedigimde kendimi, bir gulusumle aninda yeni yollar acilir.😀 0 0 Yorumla
Memo4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Bu çirkin ve berbat hayata bir gülüş herşeye cevaptır 0 0 Yorumla
Dengesizgirll Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Heyecanliyken gulumserim vr hızlı konuşurum genel tepkimdir 0 0 Yorumla
rtfyrtuyrt6u Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Gülme komşunagelir başına 👍❤️❤️❤️👍😃😁😊😜😜😜😅😅😅😂😂😂👍👏❤️👏👍🏃 0 0 Yorumla
35berna35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gülümsemenin iyileştirici bir gücü olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
pinkblossom Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır. :) 1 0 Yorumla
decision11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Karmasik bir durumdan kurtulmanin yolu yeni kapilarin acilmasiyla baslar 0 0 Yorumla
fantazi_dünyam Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Gülmeyi severim desem. Bazı yerlerde Kurtarıcım Olur 0 0 Yorumla
Carelia Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır.. 0 0 Yorumla
elizabet31 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gülmek değil de güldürmek daha güzel insanları mutlu etmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
cikcik007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl En sıkıntılı anlarda gülmek iyimserliğimi de artıriyor 0 0 Yorumla
zeynebiniizz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşüm heyecanımı bastırır. 0 0 Yorumla
gutbetcikiz Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Gerçek güvenilir işin ehli medyum hoca arayan arkadaslar benden ayrılan esimle 9 gunde bir araya gedik hocamız vesile oldu Allah razı olsun 0546 747 81 03 ya da medyumdunya@gmail. com dan kendisine ulasabilirsiniz 0 0 Yorumla
cubee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Gerginliği nefes verip gülerek atabilirsiniz. Hep yaparım, keh, peh diye cümle sonlarında... 0 0 Yorumla
Aleyna_16_03 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben iy bişey olsun kötü bişey olsun sadece sağlik olsun diye gülümseyerek geçiyorum 0 0 Yorumla
ruhsuz__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl gulsumu begenmem Ama gulusum icin komiklikler bile uapan canlarim var. sjdid 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ortalık karıştı mı hemen duzeltmeye çalışan bir yapıya sahibim. Ondan dolayi gülümseyin çünkü hayat birbirini kırmayacak kadar gerçekçi ve güzel 1 0 Yorumla
GulsahSultan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sinyali kullanmak bir ayrıcalık, sıgnalle gülmek kadınlar için çok dağa çekici olmak demek... 0 0 Yorumla
Çöldikeni Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl İnsan olumsuzluklara rağmen gülümsemeli. Gülümsediğinde herşeyin yoluna gireceği inancını tazeler. 1 0 Yorumla
FaytoN000 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Gülüşüm herkes tarafindan cok begenildigi icin bol bol gülüyorum 😂 0 0 Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşümle bir anda tüm dikkatler bana yönelir, gözler açılır 1 0 Yorumla
bilginiva Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yalnızlıktan sıkılma, aşktan soğuma, erkeksen kız manita kızsan erkek adam arama.. sen gül nasipse gelir çünkü gerisi kolay de yorulma 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır. 0 0 Yorumla
sandalye_kilifi Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Ölçüye Özel SANDALYE KILIFI_ HALI KILIFI dikiyoruz. WHATSAPP : 0553 500 1688 Buzi SÜET kumaşlarımız 15 TL Kadife Deri 20 TL Üretici ve imalatçı firmayız. KAPIDA ÖDEME İMKANI İLE. SİPARİŞ İÇİN İNSTAGRAM @sandalyekilifiayla 0553 500 16 88.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evde 4 tane diç macunu var hepside signal white now Ccsini burda bulamıyorum bulsam ne güzel olurdu 😒Herkes dişlerimi çok beğenir Ben E diyorum 😄 0 0 Yorumla
Barbekül Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Gülüşüşüme hayran kalınır aman 2 sn yeden fazla bakmayın 0 0 Yorumla
LadyDiamond Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Hayata gülümse. Hayata gülümse. Mutlu olmak icin, hayata gülümse! #SIGNAL :) 0 0 Yorumla
happylifee00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman gülüyorum çünkü bu beni hayata hep bir sıfır önde başlatıyor 😊😊 0 0 Yorumla
GüçlüShrin Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Zor durumlarda kaldigimda kendi kendime derim ki "ulan gül be hayat bu ışte. 😂😂" 0 0 Yorumla
Totorinho Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Heyecanı bastırmak için güzel bir zaman kazandırma tekniğidir çünkü. gülüşün güzelse herkes bakar ve ve belli bir süre sessizlik olur. 0 0 Yorumla
Monsıeur34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tam hayattan vazgeçtiğimi düşününce gülüyorum ve diyom kaç yaşında öleceğini bilmiyosun seve seve yaşa :D 0 0 Yorumla
minikkkizspnck Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl panik atagim var icin her anda her yerde cok asiri derecede heycanliyim surekli ayaktayim millet diyo noluyo kiz 😂 0 1 Yorumla minikkkizspnck +1 yıl gulusumm delirtir insani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Signal White Now kesinlikle bu konuda en iyisi. Bir gülüşümüz için böylesine kullanışlı bir ürün olması mükemmel! 0 1 Yorumla Rodia +1 yıl Too Yorumla
Sertadam2425 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gulmek hayat kurtarir bazense yerin dibine sokar, dogru zamanda dogru sekilde gulmek gerek 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bu defa signal white now gold aldım. bakalım nasıl sonuç verecek.. 0 0 Yorumla
gözlerinesiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nerdeyse her durum için birtek sevdiğim dışında çünkü artık oda herkesten biri 0 0 Yorumla
bulutkalemi Takip Et Yoda Yaş: 110 +1 yıl signal ile gülüşüm güzel ürün yerleştirme yaptım xd 0 0 Yorumla
KillerChick Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır 0 0 Yorumla
Hilal_36 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Aslinda pek gülen birisi degilim cok ciddisin mizacin sert derler ama😂 0 0 Yorumla
Ruhsuzbilge Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşümle bir anda tüm dikkatler bana yönelir, gözler açılır 0 0 Yorumla
JustCheef Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Öyle bir şeyi hiç demedim ama, sen yeter ki nefret et, azmin hep seninle dedim ! 0 0 Yorumla
BERAT2010 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gülmeyi unuttuğum için bir seçenek isaretleyemiyorum 0 0 Yorumla
Comfyenough Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Aslında üç dört seçeneği uyguluyorum, güzel bir yazı olmuş 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 718 cevap paylaştı. Gulumsemek herseye ragmen insani ayakta tutan şeydir ayrica harika bir maske 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır 0 0 Yorumla
almunyas Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Bazen moralim hiç yerinde olmuyor ve kulaklığımı takıp etrafta boş boş sırıtıyorum. İşe yarıyor😁😁 0 0 Yorumla
bayangülücüklü Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kötü durumlar arkasından içinden çıkmaya çalışırken gülümsemek güçlü olduğumu hissetiriyor 0 0 Yorumla
FeNooMeN Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır 0 0 Yorumla
nazbalım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl diş beyazlığına takıntım var ondan beyaz dişlerle gülümsemeyi severim 0 0 Yorumla
Kardeleno9 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Heyecanligimda istemsizce gülümserim hatta kahkaha atabilirim 🤗 0 0 Yorumla
Alyamsı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır 0 0 Yorumla
λΓλŞτIгΜλCı Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır.. dedim 0 0 Yorumla
SoSYeTcH16 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır 0 0 Yorumla
Miray_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl her zaman kötü anlarımda komik anılarımı aklıma getiriyorum ve stresten uzaklaşıyorum 0 0 Yorumla
Beso_Beso Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Her halimle gülüyorum çünkü karşı tarafa MOTİVE ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
Hayata açmak istedigimde kendimi, bir gulusumle aninda yeni yollar acilir.😀
Bu çirkin ve berbat hayata bir gülüş herşeye cevaptır
Heyecanliyken gulumserim vr hızlı konuşurum genel tepkimdir
Gülme komşuna
gelir başına 👍❤️❤️❤️👍😃😁😊😜😜😜😅😅😅😂😂😂👍👏❤️👏👍🏃
Gülümsemenin iyileştirici bir gücü olduğunu düşünüyorum.
Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır. :)
Karmasik bir durumdan kurtulmanin yolu yeni kapilarin acilmasiyla baslar
Gülmeyi severim desem. Bazı yerlerde Kurtarıcım Olur
Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır..
Gülmek değil de güldürmek daha güzel insanları mutlu etmeyi seviyorum
En sıkıntılı anlarda gülmek iyimserliğimi de artıriyor
Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşüm heyecanımı bastırır.
Gerçek güvenilir işin ehli medyum hoca arayan arkadaslar benden ayrılan esimle 9 gunde bir araya gedik hocamız vesile oldu Allah razı olsun 0546 747 81 03 ya da medyumdunya@gmail. com dan kendisine ulasabilirsiniz
Gerginliği nefes verip gülerek atabilirsiniz. Hep yaparım, keh, peh diye cümle sonlarında...
Ben iy bişey olsun kötü bişey olsun sadece sağlik olsun diye gülümseyerek geçiyorum
Etrafımda dikkatini çekmek istedigimi birisi varken
gulsumu begenmem Ama gulusum icin komiklikler bile uapan canlarim var. sjdid
Ortalık karıştı mı hemen duzeltmeye çalışan bir yapıya sahibim. Ondan dolayi gülümseyin çünkü hayat birbirini kırmayacak kadar gerçekçi ve güzel
Sinyali kullanmak bir ayrıcalık, sıgnalle gülmek kadınlar için çok dağa çekici olmak demek...
İnsan olumsuzluklara rağmen gülümsemeli. Gülümsediğinde herşeyin yoluna gireceği inancını tazeler.
Gülüşüm herkes tarafindan cok begenildigi icin bol bol gülüyorum 😂
Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşümle bir anda tüm dikkatler bana yönelir, gözler açılır
Yalnızlıktan sıkılma, aşktan soğuma, erkeksen kız manita kızsan erkek adam arama.. sen gül nasipse gelir çünkü gerisi kolay de yorulma
Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır.
Ölçüye Özel SANDALYE KILIFI_ HALI KILIFI dikiyoruz. WHATSAPP : 0553 500 1688 Buzi SÜET kumaşlarımız 15 TL Kadife Deri 20 TL Üretici ve imalatçı firmayız. KAPIDA ÖDEME İMKANI İLE. SİPARİŞ İÇİN İNSTAGRAM @sandalyekilifiayla 0553 500 16 88..
Evde 4 tane diç macunu var hepside signal white now
Ccsini burda bulamıyorum bulsam ne güzel olurdu 😒
Herkes dişlerimi çok beğenir
Ben E diyorum 😄
Gülüşüşüme hayran kalınır aman 2 sn yeden fazla bakmayın
Hayata gülümse. Hayata gülümse. Mutlu olmak icin, hayata gülümse! #SIGNAL :)
Her zaman gülüyorum çünkü bu beni hayata hep bir sıfır önde başlatıyor 😊😊
Zor durumlarda kaldigimda kendi kendime derim ki "ulan gül be hayat bu ışte. 😂😂"
Heyecanı bastırmak için güzel bir zaman kazandırma tekniğidir çünkü. gülüşün güzelse herkes bakar ve ve belli bir süre sessizlik olur.
Tam hayattan vazgeçtiğimi düşününce gülüyorum ve diyom kaç yaşında öleceğini bilmiyosun seve seve yaşa :D
panik atagim var icin her anda her yerde cok asiri derecede heycanliyim surekli ayaktayim millet diyo noluyo kiz 😂
gulusumm delirtir insani
Signal White Now kesinlikle bu konuda en iyisi. Bir gülüşümüz için böylesine kullanışlı bir ürün olması mükemmel!
Too
Gulmek hayat kurtarir bazense yerin dibine sokar, dogru zamanda dogru sekilde gulmek gerek
Bu defa signal white now gold aldım. bakalım nasıl sonuç verecek..
Nerdeyse her durum için birtek sevdiğim dışında çünkü artık oda herkesten biri
signal ile gülüşüm güzel
ürün yerleştirme yaptım xd
Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır
Aslinda pek gülen birisi degilim cok ciddisin mizacin sert derler ama😂
Çok heyecanlandığım bir görüşmede; gülüşümle bir anda tüm dikkatler bana yönelir, gözler açılır
Öyle bir şeyi hiç demedim ama, sen yeter ki nefret et, azmin hep seninle dedim !
Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır
Gülmeyi unuttuğum için bir seçenek isaretleyemiyorum
Aslında üç dört seçeneği uyguluyorum, güzel bir yazı olmuş
Gulumsemek herseye ragmen insani ayakta tutan şeydir ayrica harika bir maske 😉
Gilusum zaten guzel :D
Karmaşık bir durumun içinden çıkmaya çalışırken, bir gülüşümle yeni kapılar açılır.
Bazen moralim hiç yerinde olmuyor ve kulaklığımı takıp etrafta boş boş sırıtıyorum. İşe yarıyor😁😁
Kötü durumlar arkasından içinden çıkmaya çalışırken gülümsemek güçlü olduğumu hissetiriyor
diş beyazlığına takıntım var ondan beyaz dişlerle gülümsemeyi severim
Heyecanligimda istemsizce gülümserim hatta kahkaha atabilirim 🤗
benim gülüşüm çirkin olduğu için suratsız durmak daglha iyi.
Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır
Hayata açmak istediğimde kendimi, bir gülüşümle anında yeni yollar açılır.. dedim
her zaman kötü anlarımda komik anılarımı aklıma getiriyorum ve stresten uzaklaşıyorum
Her halimle gülüyorum çünkü karşı tarafa MOTİVE ediyorum.