Merhaba, günümüzde psikolijik bir rahatsızlık olan kaygı bozukluğu çok yaygınlaşmaya başladı. Ben de bu hastalardan biriyim. Karşıdan karşıya geçerken araba çarpar mı korkusu, asansöre bindiğinde ya bozulursa, otobüsten inerken ya şoför beni görmeden kapıyı kapatır sıkışırsam korkusu vs gibi günlük işlerinizi etkileyen korkular yaşıyorsanız ve bu durumda kalp atışlarında hızlanma, terleme, bunaltı yaşıyorsanız bir doktora başvurmakta fayda var. Kendi kendimize hayatımızı daha da zorlaştırıyoruz farketmeden sadece kendimiz için değil tanımadığımız insanlar için de kaygılanıyoruz. Haydi bir düşünelim böyle şeyler yaşadınız mı? Örnek verebilir misiniz? ✋🏼
Anksiyete (Kaygı) bozukluğu nedir? Eğiliminde olduğumuzu nasıl anlarız?
Bende bilmiyorum kardeş bıraktım gelişine birgün kalpden gebericem onu bekliyorum 😂😂 ya şöyle yapıyorum aslında gelince ona çok da tın tın diyorum gülümsüyorum gidiyor ama geri geliyor. Bu yolu bir dene
Teknoloji dolayısıyla hayatın hızlı yaşanması, gelecek korkusu kaygı bozukluğuna neden olur. Bundan mütevellit insanların çoğu bu rahatsızlığı yaşıyor. Geçmiş olsun diyor gözlerinizden öpüyorum. Profesör Doktor Mehmet Bağrıyanık
En İyi Cevaplar