Anksiyete’ye kaygı bozukluğu da dahil mi tam tanımı nedir?

Arkadaşlar benim geceleri özellikle sırtım aşırı sıcak oluyor nabzım yükseliyor ve uyku esnasında sıçrayarak uyanıyorum sanki nefes almayı unutuyorum sanki kalp krizi geçirdiğimi düşünüyorum aniden ölüm korkusu sarıyor tüm hücrelerimi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum beynimi susturamıyorum ayağa kalıp enseme ellerimi ıslayıp dokunuyorum biraz evin içinde yürüyor nefes almaya çalışıyorum suyu içiyorum daha sonra çok üşüyorum ve ağlamaya başlıyorum ertesi günü 3-5 saat daha devam ediyor ani ruh halim değişiyor çevremdeki insanları çok kolay kırıyorum sosyaleşmediğim için üzülüyorum ve sinirleniyorum ama bir yandan da sosyalleşmekten korkuyorum genelde ilişkilerin başlarını seviyorum ama daha sonra iş buluşmaya gelince bahane bulup ayrılmak istiyorum aslında görsel olarak kariyer olarak hayat iyiyim ve kötü değilim fakat hep insanlar dan kaçıyorum delicesine aşk yaşamak istiyorum fakat kaçıyorum ben özellikle bu 4 aydır böyleyim bu okuduklarınız sizce bende sadece anksiyete mi? Panik atak mı? Daha ne? Yorumlarınızı bekliyorum sonuna kadar okuyup bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim 🙏
Anksiyete’ye kaygı bozukluğu da dahil mi tam tanımı nedir?