bendede var aynısı dik ve ayakları uzatarak yatmak gerekiyor birde otururken yanlış oturmak ve yan oturmak bükülmek tetikliyor ben hiç ilaç kullanmıyorum haretetlerle önlüyorum yalnız size şunu söylüyeyim stresli biri iseniz ve bazı düşünce ve hobilerinizde bel ağrısına sebep veriyor ben kendimden biliyırum
Viks krem var... futbolcular eklem agrilari icin kullanirlar genelde... bogaz agrisindan tut belagrisina iyi geliyor.. Bende ise yaramisti. ... agriyan bolgeye guzelce yedir... sonra belini temiz bir tulbent gibi birseyle sar hava almasin o bolge ... ve yat uyu. sabahina gecer umarim... gecmis olsun..
Bir sitede beli ağrıyan nasil yatmali diye bir yazi buldum soyle soyluyor ; Eğer yan yatmak istiyorsanız, bacaklarınızı hafif şekilde göğsünüze doğru çekip, bacaklarınızın arasına bir yastık yerleştirin. Sırt üstü yatmak istiyorsanız bacaklarınızı uzatın ve dizlerinizin altına bir yastık yerleştirin. Yüz üstü yatanlar için durum biraz daha zor olacaktır çünkü yüz üstü yatmak beli zorlar. Yine de başka türlü uyuyamıyorsanız, yastığı karnınızın altı kısmından itibaren aşağı doğru yerleştirin. Beliniz yine de rahat etmiyorsa baş altında yastık olmadan yatmadan deneyebilirsiniz.
yatakta beliniz ağrıdığında dizlerinizi büküp karnınıza doğru çekin (cenin pozisyonu) ağrınız yüzde otuz azalacaktır. bir ağrı kesici ile en azından uyuyabilirsiniz.