“İstemesi” , “ içmemesi” gibi ergen yorumlar yapmayın.
İlaç takviyesi olur bitkisel bişey olur onu soruyorum ilkokul seviyesinde cevaplar geliyor ya.
Birden birakmak daha iyimis. Bende birden biraktim. Ilk 3 gün baya zorlaniyorsun. Terliyorsun, canin sigara icmek istiyor, acsin ama yemekle doymuyorsun. Sonra iki hafta boyunca canin hep tatli seyler cekiyor. 21 gün sonra alismis oluyorsun.
İçilen ortamlardan uzak olmaya çalışabilirsin. Ona ayırdığın maddi külfeti başka bir şeye ayırmak için kendine söz verebilirsin mesela.
Maddi ihtiyacım yok hem sigara içip hem istediğim şeyi alabilirim
Onun için söylemedim zaten onu hayatından çıkarabilmen için söyledim. Bir şeyin yerini ancak başka bir şeyle doldurarak unutabilirsin
Teşekkürler kuzu. Çok düşüncelisin bu tavsiyeni göz önünde bulundururum🌺
Rici idirim 🌸
Çarşamba günleri saat 13.30 ile 15.30 arası göğüs hastalıkları polikliniği ilaçla bıraktırıyor. Git tavsiye ederim. Askerde kolay olsa gerek 😊
Bulunduğum ilçedeki hastanede sigarayı bırakma bölümü yok 😊
Aa evet orda yoktu. Merkezde var siverekte var 😉
Kim gidecek merkeze şimdi. Hiç uğraşamam.
Sivereğe de zaten gidemem. O yüzden gerek yok başka çözümler bulmam lazım abi
Abim başka çözümler var sabaha yazayım sana ben 😊
Tamam abi bekliyorum iyi geceler
İyi geceler abicim
Cevap
3Cevap
Gano Excel suprano kahve içinde nikotin ihtiyacini karşılayan bir btki var ve böylece kahve içerek sigarayi birakiyorsun
Birden degil yavas yavas azaltmasi olabilir. Yanina aldigisi garayi sinirlandirip zamanla o aradaki eksikligi farketmez falan bence bu yani.
Benim babam sigarayi kuruyemiş ile bıraktı cani istedikce kuruyemiş yiyordu. sanirim 7 sene oldu bırakalı
Ben "bırakıyorum " dedim bıraktım. Önce kendime söz verdim ama.
3 yıl oldu bırakalı :)
İlaç filan
Hayır. Bir pazar günüydü. Son paketimi aldım. 19 tanesini içtim be bir kısmını arkadaşlata dağıttım sık görültüklerime ve söyledim benim son paketim bırakıyorum. Sigara trklif etmeyin osrar edersem bermeyin diye.
Baya dalga geçtiler :D 2 gün sonra başlaraın kendine eziyet edersim boşver gibi falan :D
Şimdi keşke bizde bırakabilsek diyorlar sigara yakıyorlar :D
20. Tek hala durur paketinde saklıyorum.
Elektronik sigara ise yarıyor
Hayır daha zararlı kullandım ve ciğerlerim resmen tıkandı nefes alamadım 1-2 ay boyunca ilaç kullandım hatta
para teklif edin hepsi bırakır.
Patlican
İrade
Birden bıraksın.
İçmemesini
Bırakmak istemesi.
Çok zekisin
Öyleyim.
İstiyorsa zaten yapar.
Tamam
Kedi otu
Bitane kedi bulup yesem olmaz mı kedileri çok seviyorum