merhaba zoretanin kilo kaybına neden oluyor mu kullanmaya başlıcam zayıf değilim ama kilolu da değilim önceden çok zayıftım ilacın yan etkisyle zayıflarmıyım tekrar
Zoretanin kullananlar bakabilir mi?
Zoretanin kullananlar bakabilir mi?
Bende sarışın beyaz tenliyim bir sivilce bile çok belli oluyordu. Ama fazla yoktu. Zoretanin kullandım. Ama tavsiye etmem. Yüz kızarıklığı, dudak çatlaması, ve kilo kaybı oluyor. Ben onu 3 ay kullandım sanırım 3 kilo verdim. Şimdi 5 kilo alma niyetindeyim. Sana tavsiyem o ilacı kullanma yan etkileri yararlarından daha fazla. Nemlendirici kremler var onları kullan ve yüzünü temiz tut. Zamanla geçer böylelikle.
Bebek gibi suratı oluyor insanın nasıl tavsiye etmiyorsun ve kuruluklarda geçici kalıcı değil?
Zoratenin ilacı minimum 7 aylık bir süreç. İlk 4 ay boyunca yüz ve vücutta sivilcelenme kızarıklık dudaklarda kuruma ve çatlama vücutta kuruma gibi etkiler yapar. Ama son 3 ay yüz ve vücutta oluşan sivilce kuruluk düzelir. İlk başta öyle olması karaciğerinde ki yağları vücuttan atmak ve kurmaktır. Tedaviyi yarım bırakmak pek doğru bir hareket değildir. Bol su ve düzenli cilt bakımıyla geçmeyecek yaralar kuruluk yoktur.
Yan etki olarak Zoretanin kilo kaybına yol açabilir ama bu yan etkisi kesin görülecek anlamına gelmez.Bu sadece düşük bir olasılıktır.
Kullandiklarimiz mutlaka bizi etkiliyor. Dudaklarda çatlama deride incelme yapıyor. Bu sizde nasıl olur bilmiyorum.lif li gıdaları ağırlık vere bilirsin. Ayrıca bitki çaylarını ihlamur ve papatya yi tonik şeklinde kullana bilirsin
eğer sağlıklı bir bünyen yoksa kilo kaybettirmiyor aksine aldırıyor da. öncelikle metabolizmanın sağlıklı olup olmadığını bilmen gerekir. ben 1 ayda 1-2 kilo aldım.
Yani sağlıklı bir bünyeye sahip olanlar mı kilo veriyor zoretanin kullanırken
@Merakli0_0 sana bağlı yersen alırsın yemezsen verirsin benim 4. Ayım 2 kilo aldım.
Cevap
2Cevap
Zoretanin kesinlikle kullanma, sana farklı ürünler önerebilirim.
2 yıldır kullanmadığım ürün kalmadı sarışın olduğu için sıkmasam dahi kırmızı leke kalıyor bunlardan kurtulmam için tek çare bu yapcak bişey yok
Dermatolog bu konu hakkında ücretli bir krem yazıyor reçetene. Bu kremin fiyatı 2023 de 600 TL civarındaydı etkili bir krem yüz de ve ciltte kalan kırmızı ya da kahverengi lekeler için.
Malesef inanılmaz iştah açıyor sürekli bişey yemek istiyorsun 1 ay olacak benim 10 kilo aldım
Bende olmadı 3. Ayımdayım. Aksine tatlıya olan isteğim arttı
Bebek yüzlü olunca dışarı çıkıp geziyorsun areket ediyorsun, hep kilo verdiriyor o yüzden.
6 aydır kullanıyorum 52 kiloydum 48 kiloya düştüm
Kullandın mi acaba ilacı benimde yüzüm çok aktif şekilde sivilcerim çıkıyor
Kilo kaybına neden oldugunu duymadım yine de doktoruna bence danış
Tam aksine iştahı açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar