Sağlıklı, dengeli ve düzenli besleniyorum ama buna rağmen kilo kaybı yaşıyorum ne yapabilirim daha fazla kilo alabilmek için?
Spor yaptığım için soruyorum bu soruları yavaş yavaş vücudumu toparlamak istiyorum ama bu fitness sporunda sonuç alabilmek için aynı oranda kilo ve beslenmede gerekli. Bunun için nasıl beslenebilirim ve daha başka neler yapabilirim kilo alımı için?
3 ay
Neden kilo kaybı yaşanır?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Protein ve lif ağırlıklı beslen ama tavuk değil hindi ye fazla tavuk ostrojen salgılatır kadınlaştırır. Çok mu streslisin?
İş hayatı anlamında belki evet olabiliyor bazen, ev ortamında genel olarak olabiliyor ama genel rutin yaşamamın bir parçası gibi oldu olumsuzluk bir yerde ama çokta değil orta seviyelerde, prtoein ağırlıklı beslenim şekline uyuyorum, lif ne oluyordu araştırıp bakıcam.
Teşekkürler önerilerin için.
Rica ederim. Lifli gıdalar, sindirim sistemi sağlığı, kolesterol düzeyi, kan şekeri kontrolü ve kilo yönetimi gibi pek çok fayda sağlayan gıdalardır. Lifli gıdalar arasında tahıllar (yulaf, buğday, arpa), baklagiller (kuru fasulye, nohut, bezelye), sebzeler (brokoli, havuç, karnabahar, patlıcan) ve meyveler (armut, elma, çilek, avokado) bulunur123. Lifli gıdaların tüketiminde aşırıya kaçmamak ve bol su içmek önemlidir. Diyor gpt-4
Bilmiyordum lifli besinleri öğrenmiş oldum teşekkürler ama zaten nohut, pilav tüketimi yapıyorum hatta etli nohut pilav şeklinde yiyorum.
rica ederimm dostum
Dostum profildeki resimdek senmisin, şu yüzden sordum yaşına göre büyük görünüyorsun birazcıkta olsa fark ediliyor eğer sensen profil resmindeki
Benim evet sakalları uzatınca öyle oluyor 😁
Anladım iyimiş, sende yapıyormusun fitness, sporunda etkisi varmıdır diye düşündümde sen böyle yardımcı olunca bana, onun için merak ettim.
Şöyle şimdi ben bir dönem yaptım kısa sürdü. Esas boks, muay thai ile spora başladığım için fitness pek sarmadı beni, şu sıralar da hiç sporla uğraşmıyorum arada direnç bandıyla falan full body çalışıyorum da istediğim tempoyu kaybettim tabi..
Anladım, devam edersen yakalarsın yine istediğin tempoyu.
İnşallah
İnşallah
Kan değerlerinizi kontrol ettirin. Kısa sürede çok fazla kilo kaybın var ise.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!