Herhangi bir sağlık sorunum olmamasına ve belirti göstermeyişime rağmen sabah boğaz ağrısı ile uyandım. Saatler ilerledikçe lenf bezlerim de şişmeye başladı. Kızarıklıklar mevcut. Açıkçası antibiyotik tedavisi görmek istemiyorum. Alternatif tıpta bunu geçirecek herhangi bir reçete var mı?
Lenf Bezlerinin Şişmesi Durumunda Neler Yapılmalı?
hiç 15 yıl içinde kan nakli yaptırdın mı? 15 yıl içinde bilmediğin bir erkekle anal ya da vajina yoluyla ilişkiye girdin mi bir yabancı ile beraber aynı ortamda oldun mu? ya da onun kullandığı eşyaları kullandın mı tabak çatal kaşık vs dışarda yemek yemek bile hastalık bulaştırabilir
benim arkadaşımın kafesi var. süphelendiği yabancı olursa veya travesti gay vs gelirse masadaki peçeteliğe kadar çöpe atar ve bir daha asla kullanmaz. yıkansa bile çıkmayan mikroplar var çünkü. ama çoğu kafe bunu önemsemez
Geçmiş olsun. Bol bol ve sürekli ılık su içmek, daha çok hatta sadece burundan nefes almak, geceleri uyumadan önce toz zencefil ve bal karışımından bir çay ya da tatlı kaşığı almak iyi gelecektir. :-)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ilgin için ☺️ Gün içerisinde epey su içtim fakat pek yarar sağladığını sanmıyorum. Söylediklerini deneyeceğim 🙏🏼
Suyun çokluğundan ziyade sıklığı ve sürekliliği önemli. Ayrıca sıcaklığı da :-) Bunlara ilaveten yeşil çay, ıhlamur ve hatta ada çayı diyorum. Çok olmamak şartıyla. iyi gelir :-)
Meyve sebze yemeni öneririm bir de sıcak su ile tampon edebilirsin veya eczanede ki reçetesiz ağrı kesiciler ama bu söylediklerim kesin çözüm değil yine de hastanede kbb ye gitmeni öneririm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başka nasıl belirti var
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Belirtinin olmayışını söylemiştim. Yalnızca şişti ve kızardı.
En İyi Cevaplar