Maşa yapıldıktan sonra saçlarımın tel tel kabarmaması ve sönmemesi için sprey mi, jöle mi, ne kullanmalıyım ? Loreal Paris Jöle nasıl?

Maşa yapıldıktan sonra saçlarımın tel tel kabarmaması ve sönmemesi için sprey mi, jöle mi, ne kullanmalıyım ? Loreal Paris Jöle nasıl?
Pardon ben bu soruya yanlış geldim. Bir an için maAşının kabarması diye okumuşum. Pardon :((
Az saçı olan birisi olarak anlamam ben maşadan :)
Gelmişken haber vereyim dedim belki başka soruda maaş sorarsınız diye :)))
@AğırApla kxkkfkfkf
@KaranlıkMYHEART AğırApla harika bir üyeydi. Ama 10 yıldan uzun süredir yok sitede. 😀
Soruyu yeni gördüm ndndndn yorumlara vs bakmamıştım 😂😂
@KaranlıkMYHEART 😀
Jöle, saç şekillendirmek için ilk tercih ettiğimiz ürünlerden biri. İyi bir şekillendirme için saç jölesinin de iyi olması gerekiyor. Maşa yaptıktan da sonra ince yapılı bir jöle kullanarak saçlarını şekillendirebilirsin. Ayrıca bu jöle kabarmamasını da önleyecek. Biraz sana Loreal Paris Jöleyi anlatacağım. Profesyonel bir ürün.
Merhaba güzellik! Saçları şekillendirmek, bazen günün en zor anı olabiliyor değil mi? Neyse ki L'Oréal jöleler bu konuda imdadımıza yetişiyor! Saçlarını istediğin gibi şekillendirebileceğin harika jöleler var. Ama hangisi ne işe yarar? Hangi numara sana en uygun? Gel, bu konuyu detaylıca ele alalım ve sana en doğru ürünü bulalım. Hadi başlayalım! 💇♀️💁♀️
Öncelikle L'Oréal’in Studio Line serisini tanımayan yoktur diye düşünüyorum. Bu seri, yıllardır piyasada olan ve kendini kanıtlamış bir seri. Eğer saç şekillendirici jöle kullanmayı seviyorsan, Studio Line jöleleri tam sana göre! Bu ürünler, hem saçlarını istediğin gibi şekillendirmeni sağlar, hem de gün boyu kalıcılık sunar. Üstelik bu seride farklı saç tiplerine uygun birçok seçenek var. Kıvırcık saçlar, düz saçlar, ince telli ya da hacimli saçlar… Herkes için uygun bir jöle bulabilirsin. 😍
Bir de bu numaralar meselesine gelelim. L'Oréal jölelerinde numaralar aslında tutuculuk gücünü ifade eder. Yani ne kadar yüksek numara, o kadar güçlü tutuş demek. 6 numara mı yoksa 8 numara mı sana daha uygun, ona birlikte bakalım. 👇
L'Oréal Jöle 6 Numara: Orta seviyede tutuş sağlar. Yani saçlarını sertleştirmeden şekillendirir ama yine de doğal bir esneklik bırakır. Eğer "Ben saçlarımın doğal görünmesini istiyorum ama hafif de şekillensin" diyorsan, 6 numara senin için ideal. Özellikle daha doğal ve hafif modeller sevenler için mükemmel! 🙌
L'Oréal Jöle 8 Numara: Daha güçlü bir tutuş sağlar. Bu da demek oluyor ki, saçlarını sertleştirir ve şekli gün boyu sabit kalır. Eğer fön çektirdiğin saçının gün içinde bir an bile bozulmasını istemiyorsan, ya da havalı bir topuz yaptıysan, işte 8 numara devreye giriyor. 8 numara, özellikle özel günlerde ve dışarıda uzun saatler geçireceğin zamanlarda harika bir tercih olabilir. 🔥
Peki ya avantajları? 🤔 6 numara, daha hafif ve günlük kullanım için uygunken, 8 numara daha yoğun bir gün için tercih edilebilir. Ayrıca her iki ürün de saçı yağlandırmaz ve kalıntı bırakmaz. Yani saçlarını yıkamadan birkaç gün boyunca kullanabilirsin. Tabi ki jöle miktarını abartmadan! 😉
Şimdi, saçlarına daha ıslak bir görünüm mü vermek istiyorsun, yoksa daha mat ve doğal mı? L'Oréal’in ıslak ve krem jöle seçenekleri bu noktada devreye giriyor. Aralarındaki farkları öğrenip, sana en uygununu bulabilirsin.
Islak Jöle: Islak görünüm sevenlerden misin? Özellikle yaz aylarında ya da plaj dalgalarını vurgulamak istediğinde ıslak jöle harika bir tercih olabilir. Saçlarına parlak, ıslak bir görünüm verir ve oldukça dikkat çekici bir sonuç sağlar. Islak görünüm bu ara tekrar moda oldu biliyorsun, bu yüzden trendleri yakalamak için ıslak jöleyi kesinlikle öneririm. Hem stil sahibi, hem de modern bir hava katıyor. 🌊✨
Krem Jöle: Eğer daha mat ve doğal bir görünümden yanasın, krem jöleleri denemelisin. Bu ürünler, saçını nemlendiren ve aynı zamanda şekil veren bir yapıya sahip. Saçların yumuşacık olur ve doğal görünür. Bu da özellikle gündelik kullanım için şahane bir seçenek. Ayrıca krem jöleler, saçlarını daha az sertleştirir ve doğal dalgalarını ön plana çıkarır. 🌸
Cevap
7Cevap
masa yapmadan önce saç şekillendirici sürebilirsin yada briyantin de olabilir...
briyantin dene ... sprey kaskatı yapıyor saçı jöle şeklini bozuyor. çok az kullan briyantini önce krem gibi avuç içlerine yay ve buklelerine uygula .
Basini asagi eyip eline bolca kopuk sikicaksin.Saclarini avuclayarak kopugu emdiriceksin ardindan (basin hala asagi dogru) sac kurutma makinasini sacina tutacaksin :)
Buonocera Mavi Su 400 ml mavi su kullan cnm 2 3 sene kuaförde çalıştığım için biliyorum bi dene istersen yaz internete bak istersen.
Sprey ya da jöle olmaz. Saç şekillendiriciler var ya ondan kullan kabarmaz. Diğerleri çok sönük olmasına neden olur saçının.
Maşa ya da düzleştirici kullanmadan evvel, iyi bir ısı koruyucusu kullan derim.
Zaten o elektriği ve kabarmayı da önlüyor.
elidorun ya waxini az bir miktar saça sürüp sonra tarayıp masala ya da elidorun şekillendiricilerinden(mavi olan)kullan asla elektiriklenme kabarma şekilde bozulma olmuyor
maşa yapmadan önce durulanmayan bi kabarmayı önleyici saç krem leri var ondan kullarnıp snra maşa yapp ama yine kabarıyorsa biraz sprey kullan ala jöle yi tawsiye etmem sprey daa iyi
Maşa yapmadan önce saç köpüğü kullanmak gerekiyor
Kocaayiya maşayı şımartacak eylemlerden kaçınması gerektiğini birinin anlatması gerekir
sprey kullan kuruma süresi jöleden önce ya da 7/24 kremler var elidorun falan onlarıda kullanabilirsin hem saç dökmez sprey ve jöle kadar.
Ben genelde "serum" kullanırım. Her markada var, ama loeral tercih ediyorum :)
Saçları çok sağlıklı gösteriyor, kabartmıyor ve parlatıyor..
Spreyin en kralı Osistir. 2 numaralısını, kesmezse 3'ü dene memnun kalıcaksın :)
Çok az saç yağı sür maşa bitince ya da kuruturken çok havlu ile avuşturma yatarken saten yastık kılıfı kullan ya da saten bone kullan
önce tutam tutam ayır saçlarını ayırdığın kısımlara az mıktarda jöle sür oraya maşa yap kabarmaz :)
Elseve mucizevi yağ sür
Bende arkadaşlara katılarak Briyantın öneririm
köpük iyi olmaz mı ki?
aslında köpük sürüp maşa yaparsan daha ii olur.
jöle ağır kaçar, saç kremi briyantin öneririm.
saç sprey i kullan en iyisi bu:)
taft :)) bunu da ben mi söyleyeyim
sprey ,loreal paris kırmızı renk :)
Bunu Saşa ya soralım, o bilir 😉
yağ kullanılabilir