Çok acil zayıflamam lazım bir 10 kilo kadar falan bunları kullanıp kilo veren var mı daha once hangisini kullanayım hangisi daha iyi
Herbalife
Yeşil çay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bağırsak temizleme diyeti ile
Gerekli malzemeler.
1 adet elma (Blendıra vurulacak)
1 çorba kaşığı bal
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 su bardağı kadar da içme suyu
Bağırsak temizleme diyeti nasıl hazırlanır:
Bütün malzemeleri chia tohumu hariç bir bardağa doldurun ve üzerine su ilave edin hepsi karıştıktan sonra en son chia tohumunu ekleyin ve 5 dakika kadar karıştırın.
Bu karışımı sabahları aç karnına için ve 3 hafta kadar devam edin. Daha iyi sonuç almak için bol sıvı tüketin (yaklaşık 2 litre) ve bağırsakları boşaltmaya teşvik edin.
3 haftanın sonunda bağırsaklarınız toksinlerden arınmış ve 10 kilo kadar zayıflayabilirsiniz.
Ve ya
Bağırsaklarınızdan kilolarca toksin çıkartan karışım.
Malzemeler.
Organik elma sirkesi – 1 Çorba kaşığı
Organik limon suyu – 2 çorba kaşığı
Organik zencefil – 1 yemek kaşığı
Deniz tuzu – bir tutam (az miktarda)
1 bardak içme suyu
1 bardak içme suyunu kaynatıp içine tuzu ilave edin iyice karıştırınız.
Ardından, zencefili, limon ve elma sirkesini ekleyin ve iyice karıştırınız.
Bu Şekilde Kullanınız. Kahvaltıdan önce her sabah boş bir mideye bir bardak içeceksiniz.
Benimde sürekli kilo verme çabam vardı ve 1 kere doktora gittim ve verdiği diyet listesi dolu doluydu bende 1 ay denedim ve daha hızlı sonuç istedim sonra saçma sapan internetteki diyetleri yaptım ve bırakınca çok kilo aldım ve 1 1.5 yıl sonra kuzenimin düğününe kilo vermek için gittim diyetim hem çok doyurucu hem kaçamaklara izin var ve okulum olduğu için spor da yapmadım 2 haftada 3 3.5 kilo verdim bence sende bunu denemelisin
1 gününü yazabilir misin örnek olarak
Sabah zeytin peynir yumurta ara öğün meyve ve süt öğle yemeği ekmek arası ayran tekrar ara öğün çiğ yemiş meyve akşamda et salata tekrar ara öğün meyve ve süt falan
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar