Bal
Yumurta
Tereyağı
Kırmızı et
Tavuk eti
Balık eti
Süt ve süt ürünleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bir dayı var burada her gün kebapçıdaydı ne oldu bilmiyom birden ben vejetaryenim dedi dayı artık et süt yumurtayı geçtim ekmek bile yemiyo makarna bile yemiyo brokoli falan sadece dedim abi şimdiye kadar en az 1000 tane kuzu yemişindir. Adama uygun yemek bulamadık dışarıda sinirlendim gut olacaktın g*t oldun sende dedim 😂 gülüyo kesin bir şey var ama ney kız falan buldu galiba ya da cidden gut oldu 😊😂😂
Bunların hiçbirini yemez. Hatta dondurma bile yemez.
Bu listedeki hiçbir şeyi yemiyorlar.
Gerçekten çok zor bence vegan olmak. Bu zorluğun fazlasıyla farkında olduğum için kendilerine olan saygım kat kat kat arttı. Ben vegan olamıyorum, olsam bile kalamıyorum mesela 😕
Vegan insanın ya beyni çalışmıyordur ya da damak tadı yoktur.
Bakırköy'de sürekli stand açan (Perşembe günleriydi) bir Vegan grup vardı. Zeki diye bir adamla tanıştım gide gele tanış olduk. Adama diyorum peynir işini nasıl hallediyorsunuz, bana cevap olarak badem sütünden peynir yapıyoruz diyor. Ulan ben sofrada bile 3 çeşit peynir yiyorum, Kaşar peyniri, Erzincan tulumu, Ezine peyniri yemeyeceksem badem sütünü napayım.
Bunların hiçbirini yemez herhlde. Ben hepsini yiyorum 😀
Cevap
16Cevap
seçeneklere göre bilemedim ki şimdi, gerçekten vegan sa hiçbirini yememesi lazım , hepside hayvanlardan üretilmiş besinler
Tüm hayvansal ürünleri tüketmez ki, benim tanıdığım bir kız var. Kendisi de bir vegan.
Buradakilerin hicbirini yemez, vejetaryen olsaydı bir kısmını yiyebilirdi.
Hiçbiri seçeneğini aradım ama bulamayınca kırmızı eti seçtim.
NE yemez et yemez tabikede. Hiç bir çeşidi yar,,,, rak da dahil:)
Kadın harbi vegan 😂
@Sanal_Adam Dediğim yanlış mı vegansan yemiyeceksin:)
Çok Haklısın 😌
Belki de birçok vegan farkında olmadan yiyor😂
@Sanal_Adam Eeeee yok öyle. Et ettir
Vegan mısın? 😂
@Sanal_Adam Sence vegan gibi mi duruyorum. Etsiz hayatmı geçer. Yiyeceksin en damarlısından:)
Off sen sağlam etobursun 👍😉
Sinavla mi yapiyolar bunlari ne yiyor bunlari yemiyorlarsa:)
Ankette olan hiç bir şeyi yemezler.
Veganlık da, vejetaryenlik de saçma.
hiçbir hayvan ürünü tüketmez
Bunların hiçbirini yemiyorlar.
Bunların hiçbirini yemez :D
Veganlar hiçbir hayvan ürünlerini yemezler.
Hiçbirini yemiyor allah allah
Bir vegan Nusr-Et yemez.
Vegan biri bunların hiçbirini yemez
Hiçbirini yemiyorlar, cahil misiniz ya :)
Bunların hiçbirini yemez, bal hariç.
veganlık mallıktır çok saçma yaa
Şıklardaki hiçbir ürün yenmez.
ot da yemeli birak hayvanciklar yesin
Hepsi annem
Hiçbirini yemez.
Hiçbiri
Para olmayınca bir beğen her boku yer..
hiçbiri tüketilmez bunların
Hepsi bence.
Hiçbirini
Hepsini.
Yazıkk ya
Neden?
Hiç biri
Hiç biri
Hiçbirini yemez.
Uygun bir menü değil
Hiçbiri
Hiçbirini yemez
Sadece sebze
hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Vegan yaşam tarzını benimsemiş bireyler hayvansal bir bileşenin içinde bulunduğu hiçbir gıdayı tüketmezler.
Dolayısıyla yukarıdaki gıdaların hiçbirini yemezler. Veganlar ne yemez konu başlığı altında bir bilgi daha paylaşmak isterim sizlerle.
Vegan yaşamı benimsemiş kişiler ve daha sağlıklı beslenmek adına vegan tarz da beslenen kişiler olmak üzere iki grup insan var aslında. Vegan yaşam tarzında yaşayan bireyler içerisinde hayvansal bileşen bulunan gıdaları asla tüketmediği gibi bir de hayvanlardan faydalanılarak elde edilmiş ürün gruplarını da tüketmezler. Mesela hindistan cevizi gibi. Bazı şirketler hindistan cevizi toplanmasında ne yazık ki maymunlardan faydalanmaktadır. Bu durum da bir hayvan istismarı söz konusu olduğu için bazı veganlar (bu gruba etik veganlar da diyebiliriz) üzerinde vegan logosu bulundurmayan hindistan cevizi üreticilerinin ürünlerini tüketmezler. Hatta palm yağı bulunan ürünleri dahil tüketmezler.
Çünkü palm yağı da çok ciddi bir orman tahribatına neden olmaktadır. Dolayısıyla veganlığı etik anlamda benimseyen bireyler sadece hayvanlar için değil aynı zaman da daha iyi bir dünya için de mücadele ettikleri için bu tarz bir gıdayı tüketmezler. Ancak sadece sağlık için vegan beslenen bir birey için palm yağı tüketimi ya da hindistan cevizi örneği bir anlam ifade etmeyebilir. Bu bilgiyi de siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim.
Sevgiyle kalın.