Böyle karnımı doyurmayacak ama bana deli gibi kilo aldıracak yiyecek veya içecek lazım. Diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü genellikle 1 ayda 1.5 kilo aldıran haplar falan veriyorlar ama ben 1 ayda 5 kilo almak istiyorum. Bana marketlerde satılan ya da eczanede satılan yiyecek ilaç falan söyler misiniz karnımı doyurmasın çünkü bir sürü yiyecek alıcam markete gidip karnım doyarsa hepsini yiyemem 😁 lütfen bana taktik verin ya alacağım kilolar kalçama göğüslerime üst bacaklarıma ve kollarıma gitmesi gerek. Zaten spor yapıyorum o pek sorun olmayacak gibi. Kilom fotoğraflardaki gibi ama ben ince fizik istemiyorum dolgun vücut istiyorum yardım edin.
çok yemenden ziyade yediğin içeriğin karbonhidrat yağ ve protein değerlerinin oranı önemli senin bol karbonhidratlı ve bol proteinli beslenmen gerekir ve yağlardan uzak duracaksın bu sayede vücud karbonhidrat yakma sistemini açık tutacak ve ayğlarına gerek duymayacağı için yağlanacaksın basen göğüs dediğimiz bölgelerin %80-90 ı yağ zaten. Sonuç olarak yulaf tüketmen çok mantıklı 100g ında 60g karbonhidrat var sütle beraber içine bal falan aarak tüketirsen tadı da güzel olur. muz da çok mantıklı bir yiyecek senin için fıstık ezmesi ve çikolata yemende de çok sakınca yok ama abartma hormon dengeni bozar. spou yapış şeklinde önemli ama yazmaktan yoruldum :D
katı tüketmen daha faydalı yediğin şeyin hacmini küçültmemen lazım. metabolizman da aşırı hızlı olabilir senin gibi arkadaşlarım var. Şöyle ki kilo alamasanda bu belenmeyle düzgün spor yaparsan kas hacmin artacağı iin kalça bölgesini toparlarsın da. göğüs tamamen yağa bakar
Öğün miktarını artır. Ana öğünlerde mesela sabah kahvaltisinda bal , tereyağ , peynir , kaşar tarzı yiyecekler ye. Ara öğünlerde ise kuruyemis, muz , kurutulmuş meyveler ye. Ayrıca balık yemeyi hergün unutma
164 yazmisim ya 165 benim simdi farketttm ben zayif olmayi seviyorum bence kendini sporo ver hem dolgun hemde guzel görünürsün kilo alirsan geri verirsin ve derin esner çatlak olusur falan bende spor yapiyorum avantaja cevirmek lazim
Ya çok hareketliyim metabolizmam hızlı ve spor yapıyorum durmadan kilo veriyorum sporu bırakayım dedim bir değişiklik olmadı ve deliler gibi cips yerim.
En İyi Cevaplar