diyet oruç gibidir biri ilahi digeri beşeridir bir nafile oruçları vardır diyet hiç yapmıyan vardır sıhhati için yapan vardır birde hastalıklarından dolayı diyet vardıtıpkı küslük gibidir diyette ya düşmandır tam ya da faraziye kırgınlıktır ya da sıhhatinden dolayıdır üçgünden fazla küskünlük olmaz sözü hadisdir. biri ruhen hastadır biride aklen hastadır digeride jizofrndir bunlardanda diyet yapılır hiç diyet yapmıyan göbeklide münafıklık oluşur kamburda ihanet oluşur hiç diyet yapmayan inanda vardır innmayanda da vardır
gönder tuşuna basmışım aklım yoruldu galiba bu satırlara cevap vermek ömrümü uzatıyor yok yere acı cefa içindeyken diyetteydim o yosun günlerde uzaklarda dolaşıyordum onun yorgunlugum size dek geldi özür dilerim efendim bir günde tatlıya boyun egdim sinirlerimi yatıştırmak için hep uyumak istedigimden agır taş yerinden oynamaz derlerya ben küçük taş oldum diyet yapamadım benim bu hakkımı dyetler ödiyemez nefsimde aklımda ruhumda bedenimde taşıyamadı ödiyemedim çarkı felek beni hep yemiye yönlendirdi göz yaşlarım diyete girmeme sebeb oldu kalbime domdom kurşunu degmişti kanını kesemiyordum oburlaşayım kidinç kalayım dedim solugu hastanede aldım diyen aldım bir yıl diyetsen dr tarafından bu gün diyete başladım susacagım hep yazacagım ne halebin şamın şekeri yazacagım susacagım dr sözünü dinliyecegim nediyorsun demişti dr hocam kusura bakmayın ben anyadakonyada dolaşıyorum ciger agrılarımdan deli divane olmuşum nasıl yemeyi içmeyi durdurabilirim dedigimde aradıgın huzuru buldugunda diye
Diyeti saçma bulurum. Çünkü; diyet dediğiniz şeyi bir süre yapıyorsunuz, istediğiniz kiloya kavuşuyorsunuz! Oh ne güzel, dimi? E diyeti bırakınca eski hâlinize dönüyorsunuz. Yani hep yap, sonra bırak tekrar yap mantığı. Kilo alan insanlar ömür boyu fit kalmak istiyorlarsa, Diyet değil de, sağlıklı şeyler yiyecekler hep. Arada kaçamak yaparlar tatlı falan o kadar.
Hiç yapmadım çünkü beslenmeme ve sporuma önem veriyorum ayrıca da ince kendim için yaşadığımı bildiğim için Tabiki önce kendim için sağlıklı olmaya önem veriyorum
Ana Sayfa > Sağlık > Anketler > Hayatında hiç diyet yapmamış kadın/erkek var mıdır? Kendiniz için mi diyet yaparsınız, karşı cinse daha güzel görünmek için mi?
En İyi Cevaplar