Asıl öğrenmemek ayıp
Benden daha betersiniz acınacak halinize gülüyorsunuz,üreyosunuz cevap vermeye tenezzül etmiyorum gülüyorum ve geçiyorum :)
NOT: Yarası olan gocunur gençler hadi bakalım benimle polemik yapmaya devam :))
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadın ürolog da olmasın o zaman görmeye çok mu meraklılar puanı oraya yetiyodur imkanını potansiyelini sevmiştir yazar kadın vücudunun işleyişi doğum gibi olaylar ilgisini çekiyodur yazar jinekolog olur ne var bunda 6 yıllık tıp eğitimi almış bir kafa jinekolog olayımda 3 5 karı kız gelir azcık bakar görürüz dye yazmaz bu kadar mal değildir emin ol abazan hiç değildir çünkü abazanlık bir durum da yoktur
ya sen ne saçmalıyon cahil :D ben zaten tıp fakultesindeyım ek olarka soylıyım dogum kontrol yontemlerıyle ılgılı brifinglere katılıyorum :d soruyu gızlı sorup kendını gızleyıp mıllete laf atacagına dar zıhnını bıraz gelıstır de kadın erkek olaylarına bu kadar takan bı toplum olusmasın ... bir gun servıksınde bı kanser olursa ve bır erkege muhtaç kalırsan ameliyat ıcın cok uzulursun sora ... :))
Kadın erkek olaylarina bu kadar takan toplum benim zihniyetimle oluşuyorsa ben daha senin dusuncene bir şey demiyorum
madem yanlış düşünüyorm bunu rencide etmeye calisarak söylemene gerek yoktu doktor olmuşsn ya da olacaksn ama adam olamamssn
ahahahahhahaa yılların geyiği vali olmussun ama adam olamamıssın dıyo ya babası :D:D ya hadi bas gıt yeter daha da yorum yapmıyorum :D
Kevet yılların geyiği belki de ama adam olamamşsn ya :):) soruyu soran benim hadi yürü :)
KEZO sus :D
En cok para getiren branş diye biliyorum. İkincisi iki kuku görüp kendini tatmin eden doktor yoktur korkma, bu işi bunun için yapmıyordur. Üçüncüsü oraya Adriana Limalar gitmiyor, çoğunluk menapoza giren kadınlar, kırk yaş üstü. Dördüncüsü Bu gibi durumlarda erkeklerin daha nazik olduğunu düşünüyorum. Bknz; doğum sancısı çeken kadına ''Kocanın altına yatmayı biliyorsun ama'' diyen hemşire.
nedenini bilmem ama jinekoloji dalında erkek jinekologlar kadınlara göre daha başarılıdır. heralde fazla istekli ve meraklı yapıyolar işlerini ondan kaynaklanıyor :)
Cevap
16Cevap
bnce görmeye meraklı olduklarından değil düşünsene bir insan bir şeyi sürekli görürse hele bunun iyiside kötüsüde temizide piside var:)) tiksinme gelir ama şunu çok iyi biliyorumki erkek doktorlar bu dalda bayan doktorlardan daha iyiler hem bilgi hemde hastaya yaklaşım açısından.
Kesinlikle sana katılıyorm ama maalesef ki şurada herkes beni cahil görüyor. Madden öyle. Erkeklerin cinselliğe ama daha zaafi var insan bıkar ya soğur anlamiyorum bunlar ne akıla mantıga
Jinekolokların seks hayatı yok o zaman.
Her gün her gün gördügü bir şeyi adam arzulamaz heralde ?
Jinekolog arkadaşım var ama görmeye meraklı olmasından dolayı değil, sadece eli fazla yatkın olduğu için o alanı tercih etti. Ayrıca meslek olarak baktıkları için duruma sanki kulak ya da burundan farkları yok onlar için. Ayrıca günde ortalama 50 kere gördüklerini düşünürsek, herkes bıkar. Evlenince umarım cinsel hayatı sönük olmaz.
Acıyorum o adamlara yav, cinsel hayatı biter adamın.
Evde dam, işyerinde dam, kötü bir durum bence...
link :D
Kadınların orasını burasını görmek için doktor olmuyorlardır eminim..Ayrıca düşündüğün kadar da hoş bir durum değil aslına bakarsan her gelen manken gibi afet hatunlar değillerdir dimi?
Puanı ona yetmiştir, ne yani illa bayanlarla ilgili olan bir bölümü bayanın mı seçmesi gerek ? Bu düşünceler hala devammı ediyor
bakıs acın mantıklı da jınekolojı o kadar dusuk degıl puan olarak bayagı yukssek ...
kızları doktor olan bir babanın bana dedigi.kızım kapalı ve dhastası erkek adamam bakmaış kadın adam ölmüş.al sana hayatın gerçegi.erkek olsa ne olur kız olsa ne olur.yeter ki ayrımcılık yapmasın insanlar.
anlatıyım.erkek niye jinekolk olur diyo.bende diyorum ki kapalı bir bayan erkek hastaya bakmıyo adam ölüyo.doktorlugun cinsiyeti olurmu.meslegi neyse yapsın diyorum.
görmeye çok mu meraklılar diye bir şey yok canım, zaten göre göre artık tiksiniyorlar karılarıyla bile yapmak istemiyorlar, emin ol abazanlıktan yapanların sayısı çok azdır
bunu bende çok düşünüyorum galiba tus sınavında puanları ona yetiyor ondan jinekolog oluyorlar
Puanı veya ortalaması ürolog olmaya yetmemiştir belki :)
Yok ya estetik cerrahi tercih ederdim ben olsam :-)
Her gelen de Adriana Lima değil ki:) acıyorum bazen onlara:)
aynen ya iyisi var kotusu vardir igrenci vardir zor meslek
her gün onalra jeneffer lopez angelena gala ngıtmıyor yerı gelıyor sapta gelıyor koca karıda neyını görecek
He, çok meraklılar sizin kıllı kıllı, mantarlı, kokulu iğrenç şeylerinizi görmeye.
şu yazdığından sonra zeka seviyeni merak ettim. jinokologlardan dinlemeyi dene bide bunu istersen hiç hoş hikayeleri yok adamcağızların
Zeka seviyemi çok mu merak ettin ? Bunun seni ilgilendirdigini hiç sanmıyorum ben de zaten onlara danisamadigm için burada paylasiyorum asıl ben senin zeka seviyeni merak ettim yaa?
ha bir sorduğun soruya bak bide dediklerine:D ah canım ekside basmış hadi annem hadi:D
ya sen ne zır cahilsin ya tıp ilminde cinsiyet gozetılmez
Merak ile cahilligi birbirine karistriyosn .. Zir cahil sensin sanırım?
:D evet çok cahilim ben :DDD
sonuçta bir meslek değil mi, neden olmasın
50 yaşındaki teyzeninkini görmeye çok meraklıydı
bazen sen o nu değil o seni seçer
para nerdeyse branş ora :D
İlgi ve alaka
ürolojiden daha iyidir. :))
Tıpta ayıp olmaz
Elbette ki olmaz ama neden özellikle jinekolog olmayı seçiyorlar jinekolog? Üstelik türkiye de bu kadar cekinen utanan kadın varken? Hangi mantıkla?
Tıpta ayıp olmaz

En İyi Cevaplar