şimdi arkadaşlar aç bırakmak değil aslında vucudunuzun ne zaman acıktığını anlayıp tam doyum noktasına geldiğinizde kendini bırakmaktır kendini aç bırakarak zayıflayanlar bu şekilde zayıflamıştır bazı diyetisyenlerde mıdeyı belli bir acıkma hafızasına getirmeye çalışıyor bu yöntemi uygularken sporda yapılabilir gayet bakın söylüyorum size
insan vucudu öyle mekanik bi'şey değil inanılmaz dokuların inanılmaz organların inanılmaz bir şekilde meydana gelmesidir işte bünye zayıf düşüyor falan değil bünye sana ait bi'şey bunu sadece takviyelerle güçlendirirsin vucut güçsüz kalır hasta olursun değil mesela kendi programımı yazıyorum bizzat ben yaptım (trabikide programımı yazmicam sadece 1 günlük)
sabah: mısır gevreği öğlen: 1 elma 2 muz ve sade kahve akşam ise (bu belki bu niye fazla diye tepki verebilirsiniz) az çorba haşlanmış tavuk ve sebze yemeği
insan vucudu öyle mekanik bi'şey değil inanılmaz dokuların inanılmaz organların inanılmaz bir şekilde meydana gelmesidir işte bünye zayıf düşüyor falan değil bünye sana ait bi'şey bunu sadece takviyelerle güçlendirirsin vucut güçsüz kalır hasta olursun değil mesela kendi programımı yazıyorum bizzat ben yaptım (trabikide programımı yazmicam sadece 1 günlük)
sabah: mısır gevreği öğlen: 1 elma 2 muz ve sade kahve akşam ise (bu belki bu niye fazla diye tepki verebilirsiniz) az çorba haşlanmış tavuk ve sebze yemeği
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer