"Su içsem kilo alıyorum" diyenleri çokça duyuyoruz. Sizce su kilo aldıran bir içecek mi?

"Su içsem kilo alıyorum" diyenleri çokça duyuyoruz. Sizce su kilo aldıran bir içecek mi?

"Su zayıflatıyor mu yoksa şişmanlatıyor mu?" konusunda bir çok maddeyi ele almanız lazım fakat genel olarak su içmek şişmanlatmak aksine zayıflamak isteyenler için diyet listelerinde günlük 3 litre en az su içmek önemlidir.
Bol su içmek vücut içi sıvıları ve PH değerini dengelediği için kilo verme sürenizi hızlandırmak için olmazsa olmaz bir etkidir. Ayrıca diyet yaparken spor yapan kişiler için daha fazla su tüketimi önemlidir. Çünkü söz konusu alınan suyun büyük bölümü ter olarak atıldığı için kaybedilen suyun tekrar yerine konması gerekir. Kısacası "su zayıflatır mı, şişmanlatır mı?" diye soranlara cevabımız su zayıflatır şişmanlatmaz olacaktır.
"Zayıflamak ve fit olmak için en etkili yöntem nedir" diye sorsam ne cevap verirsiniz?