"Su içsem kilo alıyorum" diyenleri çokça duyuyoruz. Sizce su kilo aldıran bir içecek mi?
"Su zayıflatıyor mu yoksa şişmanlatıyor mu?" konusunda bir çok maddeyi ele almanız lazım fakat genel olarak su içmek şişmanlatmak aksine zayıflamak isteyenler için diyet listelerinde günlük 3 litre en az su içmek önemlidir. Bol su içmek vücut içi sıvıları ve PH değerini dengelediği için kilo verme sürenizi hızlandırmak için olmazsa olmaz bir etkidir. Ayrıca diyet yaparken spor yapan kişiler için daha fazla su tüketimi önemlidir. Çünkü söz konusu alınan suyun büyük bölümü ter olarak atıldığı için kaybedilen suyun tekrar yerine konması gerekir. Kısacası "su zayıflatır mı, şişmanlatır mı?" diye soranlara cevabımız su zayıflatır şişmanlatmaz olacaktır. "Zayıflamak ve fit olmak için en etkili yöntem nedir" diye sorsam ne cevap verirsiniz?
"Su içsem kilo alıyorum" diyenleri çokça duyuyoruz. Sizce su kilo aldıran bir içecek mi?
Kimi insanlarin metabolizmalari yavas kiminin hizli calisir. Bir de cok yiyip kilo almayanlar var.. Kilo almamak icin saglikli , dengeli beslenmeli en basta.. Az yemek sofradan tam doymadan kalkmak, yemek aralarinda meyve haric ( onu da asiriya kacmadan) bir sey yememek ve fit olmak icin de uygun bir spor aktivitesi en kolayi duzenli yuruyus yapmak.. Su cok asiriya kacmadikca gerekli hele de beyin icin.
Makarna yiyip üstüne bol su içip kilo alan tiplerin çıkardığı bir şehir efsanesi.. Az ve sık yiyip günde 2 lt su içmek hatta içine bir kaç damla limon sıkmak ödem attırır ve metabolizmayı hızlandırır. Herşeyin fazlası zarar günde 4 5 litre su içmek böbrekleri yorar.
Arkadaşlar ben 1 sene önce tam 98 kiloydum spor yapmadan sadece günde 45 dakika tempolu yürüyüş ve 3 litre su içerek 10 kilo verdim şuanda 75 kiloyum geri kalan 8 kiloyuda spor ile verdim yani su kilo aldırmaz sadece anlık şişkinlik yapar ✋️🙃
bir arkadaşım "mutfağın yanında geçdiğimde bile kilo alıyorum" diyordu. Su asla kilo aldırmaz, aksine zayıflatır. Zayıflamak ve fit olmak için en iyisi spor ve yoga
En İyi Cevaplar