Merhaba değerli kase halkı. 3 gündür ateşim 38-39 hatta dün gece 40 oldu. Gitmediğim burda hastane postana kalmadı bir serum Bile yapmadılar tehlikeli diye bir çanta ilaç verdiler. Hastaaneye yatmam lazımmış crp yapmış tavan. Hastenede refakat edecek kimse Yok bir hal olsa filan döndüm eve ama böyle aptal gibiyim gözlerim aynı ejderya gibi 😭 Boğaz'ımdan bir küçük ekmek parçası Bile gitmiyor bana güzel yöntemlerden bahsedin nolur 🙏🏻😔 Çok üşüyorum 😔 Ateşliyim😭😭 Bunlar da Sanırım draje 🙄
Geçmiş olsun. Soğuk algınlığı için. Vücuda direnç kazandıran, bağışıklık sistemini güçlendiren, soğuk algınlığına, boğaz ağrılarına ve iltihaplanmasına karşı oldukça faydalı olan limon macunu
Malzemeler: 1 kg limon, 250 gr ceviz, 3-4 dal fesleğen, 9-10 adet karanfil, arzuya göre bir miktar bal.
Hazırlanışı: Limonları kabukları ile sirkeli suda bekletin. Sirkeli suda beklettikten sonra bol su ile yıkayın. Kabukları ve çekirdekleri ile mutfak robotuna atın ve püre haline getirin. Bu arada ceviz ile karanfilleri de havanda dövüp toz hale getirin. Cam kavanoz içerisinde malzemeleri birleştirin. Üzerine fesleğenleri de ekleyin. Buzdolabında muhafaza edin. İsterseniz fesleğenleri macuna aromasını kattıktan sonra alabilirsiniz.
Ateşinizi düşüremiyorsanız imdadınıza soğan yetişiyor. Ayak tabanlarınızın boşluğuna Yuvarlak biçimde soğan dilimini koyun ve çorabınızı giyin. Kısa bir süre sonra ateşiniz düşecektir.
Bende öyleydim ve çalışıyorum pert bir halde işe gidip geliyordum ki birden aklıma kelle paça geldi çok sevmeme rağmen eşim ile gittik içtik bol acılı ve limonlu ve bool sarımsaklı çok şükür ondan sonra biraz toparlandım. Geçmiş olsun.
Çorba falan iç yemek niyetine ve vitamin al ilaçları da reçeteye göre kullan bitki çayları da yardımcı olacaktır öksürüğün varsa sıcak suya bal, limon, kekik, karabiber koy biliyoum iğrenç oluyo ama baya etkili anlatamam
Yapacak kimse yok diyosun tek yapacağın ılık duş alıp ilaçlarını alıp bol istirahat etmek çok geçmiş olsun bir serum taksalar toplarsın ama yapmamışlar
Şu ilacı hep agumentin olarak okuyorum kısaca agu 😂😂 neyse bu içimde kalmasın diye soyledim. Şimdi sana gelirsek eğer ilaçlarını düzenli kullan ve bol c vitamini al geçmiş olsun
Sıtmalandığınız için üşüyorsunuz ateşten dolayı. Kolanya ile heryerinize kolanyalayın. Sonra sıkıca sarılın o sıcaklama ile teri atarsınız sık sık tekrarlayın ayaklarınız alnınız kollarınız falan kolonyalamayı tekrarlayın.
En İyi Cevaplar