İlaç dışında ilaç gibi tavsiyelere ihtiyacım var. Vitamin takviyesi alındı bol limonlu ıhlamur kaynıyo içicem şimdi.
Var mı sizin başka teknik ve taktikleriniz?
Var mı sizin başka teknik ve taktikleriniz?
Çok geçmiş olsun Bol su içmek: Vücudunuzun hidrasyon seviyesini korumak için bol bol su içmelisiniz. Sıcak içecekler de boğazınızı rahatlatabilir.
Dinlenmek: Vücudunuzun enfeksiyonla savaşması için dinlenmeniz önemlidir. Uyku, iyileşme sürecini hızlandırabilir.
Tuzlu su gargarası: Boğazınızı rahatlatmak için tuzlu su gargarası yapabilirsiniz. 1 çay kaşığı tuzu ılık suya ekleyin ve gargara yapın.
Nemlendirici kullanmak: Nemlendirici kullanarak burun ve boğazınızın kurumasını önleyebilirsiniz.
Bitkisel çaylar: Zencefil, adaçayı ve papatya gibi bitkisel çaylar, soğuk algınlığı belirtilerini hafifletmeye yardımcı olabilir.
Beslenme: C vitamini açısından zengin gıdalar, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olabilir. Turunçgiller, brokoli, kırmızı biber ve domates gibi besinler C vitamini bakımından zengindir.
Soğuk algınlığının en hızlı atlatılması gibi bir durum ancak genetik sebeple olabilir yoksa ne demişler ilaçla bir hafta ilaçsız yedi gün, yani o virüsler gidene kadar misafir edeceksin 😀
Bunun dışında görece daha rahat bir süreç için;
Ben sağlıklı olsam üşenirim bunları yapmaya 😂en iyisi gidip serumlu kol fotosu çekeyim bi🤣
Bende alışkanlık yapmadı senede 1 falan buluşuyoruz kendisiyle😅ilaç alamam ben anca vitamin bide parol diğerleri yasak. Kötüleşirsem ayvayı sapıyla falan yedim yani.
1 ideali yani tamam anladım. Huzurla gidebilirim buluşmaya 😅
Ricass ben de teşekkür edeyim burdan😅
önce güzel limonlu bir ıhlamur içeceksın sonra kapşonunu gıyeceksın çoraplarını ayaklarına çekeceksin ve yatacaksın üstüne 2 yorgan bir battaniye alacaksın ve bir saat boyunca aralıksız terleyeceksin , sonra ılık olacak şekilde duş alacaksın sonra güzel bir çorbayla dınlenmeye başlayacaksın , ilerleyen saatlerde meyve takviyesi de almanı öneririm
geçmiş olsun
Günlük programım hazır🙂kafamın içindekileri de biri böyle bi düzenlese keşke
Geçmiş olsun.. limon çayı, adaçayı, nane çayı, yeşil çay vs bu tür bitki çayları soğuk algınlığına iyi geliyor. Varsa eğer bunları hazırlayıp içebilirsin 😊
Olanlardan devam edicem bakalım köyüleşmeden toparlarım inşallah
İnşallah 🌸
💖.
Cevap
26Cevap
Nane-limon. Zencefilli bal. Tarçınlı ballı süt. Limonlu ıhlamur. C vitamini. Boğaz pastilleri.
Ekinezya çayı, Tavuk ve paça çorbası
Ah çok geçmiş olsun ama doktora gidersen 7 gün gitmezsen 1 hafta espirisi var ya,
ama bana çok iyi gelen şey şu;Serum ve içerisine novalgine ile B vitamni karıştırıp (tüp)
o serumu damardan al ve sonuç mükemmel
Bu seneki pek kolay geçmiyor, ne yaparsan yap en az 1 ay sürüyor
Sürmesin geçen sene de 4 ay kadar toparlayamadım hızlıca atlatmam lazım
Geçmiş olsun
Teşekkürler
En az bir gün dinlenme bence dinlenmeniz gerekiyor bol c vitamini yemekleri kuvvetli yiyin
Hepsini yapmaya çalışıyorum umarım inatçı bi mikrop veya virüs değildir🤦♀️
Umarim degildir gecmis olsun
Teşekkürler
Geçmiş olsun. Terleyip sonra ılık duş al yeni kıyafet giyin
Bayramlıklarımı giysem olur mu🤣
Hayır olmaz gidip Zara'dan alman lazım
Kendim diksem daha mantıklı
%100 pamuklu olması lazım
Bol su iç ve sıcak çorba ve sarımsak en kısa sürede iyileştirir
İnşallah
Ben genelde terlemeyi tercih ediyorum, vücut hastalığı daha hızlı dışarı atıyor.
Merhaba
Limonu kabuğuyla beraber ye
Burnuna tuzlu karbonatlı su çek
Greyfurt ve yeşil biber ye
Yattığında odan sıcak olsun terlemeye çalış kalın örtüler ört üstüne
Ilac almam sicak corba ve bol bol yurumek.. ayakta atlatiyorum.
Hiç yürüyecek halim yok
Dondurma. Hasbehas benim reçetem. Ne zaman grip olsam, öksürsem o zaman dondurma yerim. Zımba gibi ayaklanır, iyileşirim ‽
Yat dinlen çorap i ayağından çıkartma boğaz ağrısı var mı terlemeye çalış
Ayak topuklarına ve parmaklarına limon sür hızlı atlatıyor
Bol sarımsaklı tarhana çorbası 😎
A evet tarhana👍
Tarhana candır
Aynen kendim yapıyorum miss
Şahane biraz da acılı olacak
terleyeceksin hiç bir şeyin kalmaz
Yapıcam bunu
Bence de yapmalısın :)
Limon karabiber ve sıcak su
Karabiberi duymadım hiç🤔