Boy kilo oranına göre ortalama bir boy ve kg örneği vererek ideal basen değerlendirmesi yapabilrsiniz.
Teknikten anlayanları ön sıralara bekliyorum bilhassa ❣️
Teknikten anlayanları ön sıralara bekliyorum bilhassa ❣️
Belin bir buçuk katı güzel ölçü olarak diyorsan bende göbek olduğu için bel çevresinin bir buçuk katı olmasa da bence vücuduma giden bir popom var patates olunca 100 civarı popo vücuda gidiyor ama 50 kilo olsam tam nickie minaj olurum
Ben de 54 kg + bel 62 + basen 94 :) 0,66 farkla normal kategorisine giriyor. Ama tabi 90 olana kadar her yolu denicem shshj
Bence 90 yapma bırak kalsın ben büyük popo seviyorum ya
Hshshsjk niyetin ciddi değilse oyalama beni
Tamam git 90 yap 😂
https://youtu.be/h7FkvzpEa5M bak bu link çok iyi biz kadınlar için çok motive edici
Güzel 😂
17İnç :D aslında 19 tercihimiz lakin Cinayet sebebi olabilir o yüzden önemli olan bir basenin olması taammı :D
Hafif ele gelecek. Ölçü yok
Cevap
9Cevap
Ya şimdi o bedenin bide dolgun ya da düdük olani var belli olmaz popo kiminin sivri dışa doğru ona fazla olmaz vs
1.70 ve 65 kilo ya 80 basen çok iyi yumuşacık olur😊😋😉
80 mi? berbat görünür en az 90dır ideali
90 da çok büyük olur 😊
Seninki kac 😊
Hiç model mankern görmüyor musun dogru düzgün ufak bir kalça 90 ölçülerde oluyor genelde. Üstü fazladır altı kurudur sıskadır
90 zaten mankenlerde oluyor ben türk kizlari için dedim😂
95 ve üstü her basen kabulümdür :P
Dolgun ve diri olsun. 85 ideal
Dolgun ve diri değil 85 ama. bildiğin kuru göt diyoruz biz ona kızlar arasında ;)
İlla balıketli insan kalçasımı isteniyor
90 balık et değil. Balık et 100-104 arası kalçaya denir
90 olacak diyosun illa. 85 idealdir 90 fazla çekici olur
Evet aynen çekici olur bir de tabi cmler sadece etle ilgili değil. Geniş kemikler de geniş ölçü verebiliyor
Çok geniş olmamalı bizim istediğimiz dolgun ve diri durması
Çok yabancı kaldım 😃
90 olmali
Zayıf olmasında
Seninki kaç
Senin ölçü kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar