Lütfen ciddi olanlar cevap yazsın..yazık ki sitede herkes ciddiyetle cevaplama işine katılmıyor arkadaşlar bu yüzden öyle bir uyarı yaptım. Benim bi sorunum var, yatıp kafamı yastığa koyduğum anda beni uykumdan edecek şekilde içimden konuşuyorum. uykum var ama uyuyamıyorum bu kez. nasıl anlatılır bilmiyorum,
mesela yattım .. bi süre sonra , arkadaşıma bişey anlatıyorum içimden o öyle bu böyle ... fikirlerimi anlatıyorum.. planlarımı söylüyorum .. bazen tartışma yaşıyorum .. onun sesini duymuyorum yabancı bi ses hiç olmadı zaten benim kendi kendimle içimden konusuyo olmam hepsi. ve beynimi acaip yoruyor . bu konuda tecrübesi olan bilgisi olan var mı?
mesela yattım .. bi süre sonra , arkadaşıma bişey anlatıyorum içimden o öyle bu böyle ... fikirlerimi anlatıyorum.. planlarımı söylüyorum .. bazen tartışma yaşıyorum .. onun sesini duymuyorum yabancı bi ses hiç olmadı zaten benim kendi kendimle içimden konusuyo olmam hepsi. ve beynimi acaip yoruyor . bu konuda tecrübesi olan bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer