Ben deniyorum 1 hafta oldu ve gerçekten öğünlerden sonra 4-5 saat acıkmıyorum ve canım hiçbir şey çekmiyor.
Temel prensibi insülin ve leptin direncini kırmak olan diyette hiç aç kalmıyorum. Glisemik indeksi düşük besinlerle dilediğim kadar yiyebiliyorum. Diyetin olmazsa olmazlarından biri de günde en az 30-40 dakika yürüyüş. Bu da sabah kahvaltım. Bununla herkes doyar bence :)
Prof. Dr. Canan Karatay diyetini denediniz mi hiç?
Kitabını okudum sadece. Kitabında, yumurtanın fazla haşlanılmaması gerektiğini söylüyor. Fazla haşlanırsa yumurta olmaktan çıkıyor. O yüzden yumurtanın içi sıvı şeklinde olmalı. Ayrıca kitapta istediği kadar zeytin tüketilebilir deniyor. Fındığı ve cevizi de tavsiye ediyor omega bakımından. Kitabın yarısına, sadece şekerin zararlarından bahsediliyor. Zaten sabah kahvaltısından sonra 4 saatten önce acıkmaya başlarsanız ''Kahvaltı yapmıyorsunuz'' diyordu bu durum için.
Bir arkadaşıma tavsiye ettim bunu ve 1 ay uyguladı. Kilo da verdi ancak bundan daha iyi diyetler de var.
Afiyet olsun başarılar dilerim. yaaa epey dolu bir tabak , bence de herkes doyar. kirabından mı yapıyorsun diyetini yoksa netten falan mı? kilo sorunum yok ama browni aşkı yüzünden yakında olacak gibi yaaa 😔normalde tatlı falan sevmem😊
Ben de en son geçen hafta pazartesi başlıyordum ama... Araştırdım baya ne yapılması gerektığini falan öğrendim ve bana en uygun diyet olduğuna karar verdim ancak başarabilmem için en önemli adım olan başlamayı es geçiyorum galiba. :( Neyse pazartesi başlarım artık. :D
Valla diyet yapmama pek gerek kalmiyor.. Genelde ekmegi birakinca kendiliginden kilo veriyorum.. :/ Ama bu tabakla gayet güzey doyar insanin karni.. :/
Ben gunde iki öğün yiyorum abi sabah iyi bir kahvalti ardindan satt 4 giibi yemek yerim ekmeksiz o bana yetiyor goruntuyu goruyorsun zaten fotograftan. Ayrica çalışma tempomda belli.
Ben hic bir ogunumde meyve yemedim. megersem bir bucuk ay suresince seker orucu ile yapmisim diyeti. haftalik 4 kasik bulgur hakkimi kullanmadim. arada kacamaklarim oldu fakat cok etkilemedi. cevizimi ihmal etmedim. ambalaj icindeki hic bir urunu yemedim. bir artisi daha oldu bana. metabolizmam cok kotuydu oda duzene girdi. hala da duzenli. hafta bir cikan ben simdi cok daha iyiyim. birakma gercekten tavsiye ederim. kacamaklar hevesini kirmasin. ilk zamanlar oluyor.
@yırtık_konvers facebookda bayanlara gruplar var. beno gruplardan ogrendim. bayanlar tum ogunlerinin resmini cekiyor ne yapsam yemek derdi de kalmiyor.
Bu kadına sen bence çok takılma yine de... Bak tavsiyelerinde bundan 1 yıl önce haşlanmış yumurtayı met ediyordu, daha dün bir televizyon programında haşlanmış yumurta yemesin sporcular diyor. Deli bu kadın :D
En İyi Cevaplar