Arkadaşlar 20 yaşındayım ve sakalım çıkmıyor yaşıtlarımın hepsinin sakalı çıktı benim yok neden olabilir jilet vur diyorlar vuruyorum ama hergün değil. bırde sakal serumu kullansam çıkarmı. Halim fotoğrafta görüldüğü gibi. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler?
Arkadaşlar 20 yaşındayım ve sakalım çıkmıyor neden olabilir?
Sebebi hormonal bozukluklar ve kalıtsal özellikler olabilir. Jilet vurmak ve sakal serumu kullanmak bir işe yaramayacaktır çünkü sakalın çıkmasını sağlayan tek şey kandaki hormonlardır ve dışarıdan uygulanacak hiçbir şey sakalın çıkmasına etki etmez. Yapman gereken doktora giderek hormon eksikliği varsa tamamlaman ya da sakal ektirmen
Ayy sende ayni benim gibisin kolumda bacagimda gram tuy yok ciksin diye ugrasiyordum deli ya😂 olmayan seyi niye cikariyon birak oyle kalsin ben pes ettim mesela 😬
Ben de sen gibiyim. Sakal serumuna aldanma. Hiç bir faydasını göremezsin. Jilet deniyorum ama ne biliyim çok uzun süre kullanmalısın. Yine de bir doktora görün
Baby face 😂 Böyle de güzelsin sıkıntı etme bence. Ama çok da takıyorsan doktora görün hormonlarına baksınlar. Olmazsa da kendini üzme. Kızlar pürüzsüz suratı daha çok severler.
Vazelini genelde kaşlarına kirpiklerine uzasın diye sürüolar uzatıomş. Eğer ufak tüylerde varsa belki sakala dönüşür denemekten zarar gelmez vazelinin zararı yok 😃
bir arkadaşım haftada 2 kere sarımsak sürüp 2 güne bir de jiletliyordu sarışın olmasına ve bizim köse köse diye dalga geçmiş olmamıza rağmen şimdi bir ton sakalı var
En İyi Cevaplar