Elma sirkesi+su+bal karışımı
elma sirkesiyle zayıflayanları çok duydum kullanıpta faydasını gören varmı acaba?
elma sirkesiyle zayıflayanları çok duydum kullanıpta faydasını gören varmı acaba?
Bana da bir arkadaş zayıflama konusunda tavsiye etmişti ama aynı kişi mide delinmesi riski olduğundan da bahsetti. O yüzden ben de kendimi riske sokacak kadar çok fazlalığım yok diye kullanmadım :)) ... Şimdi sadece spor salonu ile idare ediyorum, kilo verdirmese de aldırmıyor en azından :)
evet tavsiye etmem hiç ben ölüyorum mide ağrısından reflü de oldum zaten :(
Ben bu yaz diyet yaptım ve 10 kilo vermiştim 3 ayda. Elma sirkesi ve su diyetimde vardı (özellikle su) ama bala yorum yapamicam benim diyetimde yoktu ve yasaktı
nasıl bir diyet bu ya formülünü bize de versene.. 3 ay boyunca sadece elma sirkesi ve su içmedin herhalde :)
hmm faydasi olanlar vardir belki ama bu bedenden bedene degisiyor yani yeme aliskinliklarina bagli.. en saglikli yolu spor yapmak
midem deliniyodu nerdeyse şimdi midem rahatsız bidaha da hiç düzelmedi
aa öylemi forumlarda baya araştırdım zayıflayan çok olmuş bununla tabi senin gibi zararını görende geçmiş olsun canım
teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
su bal ve 2damla limon sabah aç karnına kesinlikle sirke içmeyin aç karnına
o çok zararlıymış deneme...zayıflamak istiyorsan dediğimi yap.
neyi ?
zaten 5 kilo vermek istiyorum bekliyorum mesajını
Elma sirkesi evet mideyi küçültür , düşük miktarlarda almak gerek ancak bal hayır
Kilo vermek isteyen birinin en son yiyeceği şeylerden biri baldır (bildiğiniz şekerden farkı yok)
Boyum 1.90 kilom 63 işin sırrı bende bütün bunlar hikaye :)
hiç denemedım, zaten ne zaman diyet yapayım diye düşümsem psikolojık olarak etkılenıyorum ve daha cok karnım acıkıyo :D
böyle bi karışımdan sonra kusarak zayıflarsın herhalde. bu ne ya :D
onu bende duydum eger mıde rahatsızlıgın varsa daha beter yapar
birazda kekik atıyoruz karıstırıyoruz kimyon karabiber oh mis
Elmanın bu faydasını görmek mümkün
ıy asla ıçmem ben ya:S
Hurafe bunlar inanmayın
sirke kullanmayın.midenizimi delmek istiyorsunuz
umarım dogrudur faydasıını gorursun...
Millet neler icat etmiş
ben kullandım 1000 kılo verdım
ben zayıfladım doğru gayet
Midemi bulandırdı.