Arkadaşlar 3-4 gün önce ayak bileğimde 2 tane sivrisinek ısırığı gibi böyle şeyler çıktı. Sinek ısırmıştır diyip aldırış etmemiştim. Fakat sonraki günlerde sol bacağım ve sol kolum tamamen bunlarla doldu. 3 tane sol ayağıma ve 3 tane de sol elimde çıktı. 1 tane de boynumda. Başta kolumdakiler kızamık gibi kırmızı noktalar halindeydi fakat sabah kalktığımda onlar da bu hali aldı. Hemen doktora gittim bir böcek olduğunu söyledi hap ve krem verdi 2 gün sonra tekrar kontrol edeceğini söyledi. Verdiği cevap pek mantıklı gelmedi çünkü sadece sol tarafta var ve bacağımın, kolumun üst kısımlarında yok sadece alt kısımlarında var. Ayrıca karnımda vs. başka bir yerde yok. Anlayan varsa ya da tahmini olan varsa lütfen yazabilir mi. Krem ve hap hiçbir etki etmiyor AŞIRI KAŞINIYOR.
Bende ve her zaman gittiğim doktor. Normalde her ay bahar alerjisinden dolayı aşıya gidiyorum fakat bugün bunun için gittim. Sadece baktı herhangi bir test vs. bir şey yapmadan böcek ısırığı 2 gün sonra artma yayılma olursa gel diyince inanasım gelmedi :/
En İyi Cevaplar