Cilt Bakım Vücütta çıkan kırmızı noktalar nedeni nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir arkadaşım var. Erkek. Vücudunda kırmızı noktalar var. Hiç görmemiştim ama geçenlerde gördüm. Belki de zaman zaman çıkıyordur. Bilmiyorum sebebi nedir?Örnek resim: Vücütta çıkan kırmızı noktalar nedeni nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cennetKC Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Annemde de var doktora sordu önemli bişey değilmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama benim arkadaşım genç? Normal mi Yorumla cennetKC +1 yıl Yani yaşlılıkla alakası olduğunu düşünmüyorum ciddi değildir ama bir cildiyeye gidebilir Yorumla
ZeytinliÇikolata Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Bende çıksa korkarım, derim kanser mi oldum... :/ 0 0 Yorumla
canlıveheyecanlı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. genelde ileri yaşlarda çıkar 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yara varda haberin olmadan soydun mu 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar