Sağlık Aniden çıkan kırmızı lekeler nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Omzumun arkasında, leğen kemigimin o hizalarda birden 3 4 tane kırmızı lekeler çıktı. Nedir bu kırmızı lekeler? Aniden çıkan kırmızı lekeler nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Kırmızı lekeler bazen sivilceden sonra çıkar ya sa yüzünle çok sık uğraşamam biriysen ondan dolayıda çıkıyor olabilir. 0 0 Yorumla
KralHanos1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Kucuk sıvrısınek ısırıklarıdır. Bu kırmızılıklar yazın geldıgının habercısı 0 0 Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sorun yok olur öyle şeyler 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir alt bacaklarimda da birden sarı morluklar oldu 1 2 haftadır korkuyom valla Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Beyaz tenli misin Yorumla Seramikan +1 yıl Xd doktorumuzun tam teşhis koyabilmesi açısından ten renginizi bilmesi gerekiyor sanırım Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Aynen öyle bi sıkıntı mı var Yorumla Seramikan +1 yıl Zort kabadayı Yorumla MuratS0 +1 yıl Ahahshxjjsjdjsj. Bizim KS halkı nedense sürekli doktor kesiliyor Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Olum boş boş konuşmayın beyaz tenlilerde çok çıkıyor böyle leke falan bende beyaz tenliyim oradan biliyorum Yorumla MuratS0 +1 yıl Herkeste olur Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Herkeste olmaz demedim git araştır bakalım hangi cilt en hassas ciltmiş Yorumla MuratS0 +1 yıl Bay doktor teşhisi koymuş engel yicek birde. Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Yav hadi kardeşim uza sabah sabah Yorumla Seramikan +1 yıl Murat adamın ekmeene taş koydun Yorumla
çokşeysorarım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl alerjik seyler ben ce yerine gore de degisiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kırmızı lekeler bazen sivilceden sonra çıkar ya sa yüzünle çok sık uğraşamam biriysen ondan dolayıda çıkıyor olabilir.
Kucuk sıvrısınek ısırıklarıdır. Bu kırmızılıklar yazın geldıgının habercısı
Sorun yok olur öyle şeyler
Umarım öyledir alt bacaklarimda da birden sarı morluklar oldu 1 2 haftadır korkuyom valla
Beyaz tenli misin
Xd doktorumuzun tam teşhis koyabilmesi açısından ten renginizi bilmesi gerekiyor sanırım
Aynen öyle bi sıkıntı mı var
Zort kabadayı
Ahahshxjjsjdjsj. Bizim KS halkı nedense sürekli doktor kesiliyor
Olum boş boş konuşmayın beyaz tenlilerde çok çıkıyor böyle leke falan bende beyaz tenliyim oradan biliyorum
Herkeste olur
Herkeste olmaz demedim git araştır bakalım hangi cilt en hassas ciltmiş
Bay doktor teşhisi koymuş engel yicek birde.
Yav hadi kardeşim uza sabah sabah
Murat adamın ekmeene taş koydun
Bir şey olmaz ki ondan
Sorun yok
Hiç bişey yok devam
alerjik seyler ben ce yerine gore de degisiyor
Beslenmene dikkat et
Sirtinmi bu