Fitnessçıyım, 65 kilodan 57 kiloya düştüm ve hedefim 55. Ancak spor hocam hala fazlan var ve şekillendirme yapmamız gerekiyor dedi😤 Kaç kilo olursam yeterince fit görünürüm?
Sekillendirme o sevgili hocanin neyine lazim olacakki cözemedim, su halinle bile tas gibisin daha nereni sekillendirecen be bro 😊. Yemisim hocasini yillardir hoca yüzü görmemisimdir, simdiye kadar hic hoca gelipte bana biraz fazlaligin var biraz vermen lazim sekillendirmek icin. nedense inek hocalar sexy bayanlarla ilgileniyor, neden acep 😉
nasıl hala fazlan var diyor anlamıyorum 8 kilo vermişssin bir kere eski giydiklerine bakarak bile anlarsın bunu 3-4 kilo bile vücutta baktığın zaman fark ediliyor..
o şekillendirme den kastını ben ağırlık çalışmak olarak algılıyorum basen bölgesi bacak falan yüklenelim diye söylemiştir diye tahmin ediyorum ama
kilo boyun santim kısmının + - 10u kadar olması sağlık açısından gerekiyor ancak 55kg sizin için zaten zayıf bir kilo olmakla birlikte kas erimesi ve ilerde osteoporoza yakalanma ihtimalinizi erken yaşlara çekmesi kuvvetle muhtemeldir sizin için boyunuzun cm kısmına göre 58-78 arası çok sağlıklı bir kilo olacaktır
Vücut yapınla alakalı bişey kimi insan 60 kiloyla fit görünür kimisi 50, önce vücut analizini yapman lazım sen ayrıca olayın birde psikolojik yönü var sen kendini kaç kiloda fit hissediyorsan olman gereken kilo o olmalı.
Yani ben eski cimnastikciyim bu işin ata sporundan geldim babam türkiye şampiyonu bu standart bir ölcüdür boy kilo orantın 10kg aşağısı 10kg yukarısı olması gerek bu da maximum 10kg üzeri zayıflık veya kiloluya girer bence sen kendini nasıl daha güzel rahat hissediyosan o kiloda kal çok zayıflıkta bir yerde çirkin duruyor
Bence gayet iyisin sen hiç hocanın dediğini dinleme ben bu kiloda kalmak istiyorum de sonuçta senin isteğine göre seni çalıştırması gerek aşağısında rahatsız hissediceksin belli bazıalrı arıza oluyor boşver bu kilon iyi :P
oha bırak sen o hocayı onun kendine hayrı yok kendi gibi yapmaya calısıyo seni o fitlik değil resmen zayıflık hemde aşırı 48 nedir ya kibrit çöpü gibi hahaahahahha :D ahtopot yapışmaz onun suratına ben diiim sana bak evde kalırsın uyma sen ona :D :D :D
anlıyorum dostum. kadın dediğin uzun boylu zayıf olmalı :D belkide ben spor yaptığım için ve kaslı olduğum için öyle düşünüyorumdur. Ama yinede her kadın zayıf olmak ister
Zevk meselesi dostum ama zayıf seven erkek çok az balık etli seviyo çoğu.60 da gayet normal şişko seviyolar demedim normali iyidir herzaman.55den aşağısı çok fazla zayıf ele kemik gelmesi senin tercihin dediğim gibi tercih meselesi :)
1,70 boyunda bir kıza bile zayıf dememiz için en fazla 55 olması gerekiyor ayrıca balık etli seviyorum diyen abazanlar ne istediklerini bilmiyorlar. Dışarıda uzun boylu zayıf bir kız gördüklernde azman gibi bakarlar
Zayıf seven abaza olmuyomu? bence kiloyla abazanlığın ilgisi yok ben kız halimle balık etli kızları seviyorum zayıf berbat ne giyseler bile yakışmıyo. benim fikrim bu. o senin düşüncen olabilir. ben 65kiloyum bu arada boy 1.65 şişko da değilim leş gibi durucak bişey yok abartıyosun bence. daha zayıf olsam kemik yığını gibi berbat düşünemiyorum bile
1 ayda 5 kilo da sağlıksız. Sindire sindire ver ki hemen geri alma ve vücut direncin düşmesin. Ben aşırı kilolu olmadığımdan 1 ayda 2 kilo veriyorum ama 3 kilo falan da normal.
En İyi Cevaplar