Diyetteyim, gece gece efsane aciktim?

Merhaba ben 21 yasindayim, gectigimiz 10 yildir fazla kilolarla savasiyorum. Okulumun yani sira diyet uyguladim, spora vakit ayiramadim falan senelerce ama su an kendime izin verdim ve üni'mi dondurdum, yaza kadar kilolarimin büyük bir kismindan kurtulcam. Hem caliscam, hem de sporumu yapip saglikli beslencem. Detaylara gelirsek; boyum 1.64 kilom 119kg yani gercekten cok fazla oldugunun farkindayim ama depresif dönemlerimde bunu fark ettikce daha fazla yedim. Böylelikle de daha fazla depresyona girdim. Gitmedigim doktorlar da kalmadi ayrica. Ailem de cok destek olmayi denedi fakat annem bir ev kadini ve mükemmel bir asci. Bana diyet yemekleri yaparken kendilerine de en sevdigim zaaflarimi yapiyor. En gec 1 hafta sonra diyetim bozuluyor :( simdi diyetimin 6. günündeyim ve biraz olsun hafifledigimin farkindayim. Tam 1 yildir hic deneme girisiminde bulunmamistim cünkü, vücudum bu sefer erken fark etti. Diyet planimi kendim yapiyorum. Normalde ne kadar abarttigimin farkindayim ve olabildigince azaltiyprum porsiyonlarimi, saglikli besleniyorum vs. Ama gece cok gec saatlerde yatiyorum (persembeye kadar issizim🙈) uyku düzenim hic olmadi zaten.. ama gece gece efffsane aciktim. SÖYLE VICDAN AZABI YAPMAYACAK bir SEY VAR MI BU SAATTE YENECEK? Regliyim bu arada efsane yemek yerim normalde ama kendimi tutabildigim kadar tutuyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sigara kullaniyorum ve tam 6 saattir sigaram bittigi icin daha beter yemek yeme istegi var su an :(
Diyetteyim, gece gece efsane aciktim?