Ferifer demir ilaci kullanan var mi? Bunu kullanmadan da beslenme ile demir degerleri normale döner mi? Ferifer demir ilacı nasıl kullanılır, ferifer demir ilacı yan etikleri var mıdır?
Ferifer demir ilacı nedir, Ferifer demir ilacı kullananların yorumları nelerdir?
Ferifer Kaşık oral olarak kullanabilen bir Demir çözeltisidir. 5 ml bir kaşıkta 40 mg bir demir bulunur. Ferifer kaşık kullananlar demir eksikliği yaşayanlardır ve doktor reçetesi ile kullanılır. Demir eksikliği ve demir eksikliği anemisi çocukluk çağında da rastlanabilir bir hastalıktır. Çocukluk çağında kapsül şeklinde demir takviyesi kullanılamadığı için genellikle kaşık şeklinde oral çözelti formunda demir takviyeleri tercih edilir. Ferifer kaşık da bu sebeple kullanılan takviyelerden biridir.
Ferifer Kaşık Faydaları Nelerdir?
Kansızlığı giderir
Halsizliğe iyi gelir
Adet kanamalarını düzenler
Kronik baş ağrılarını giderir
Saç dökülmesini azaltır
Yukarıda saydığım durumlar klinik seviyedeki demir eksikliğin belirtileridir. Ferifer kaşık kullananlar bu belirtileri yaşadıkları için kullanırlar ve düzenli bir şekilde doktor reçetesi ile demir takviyesi kullanmak bu belirtilerin düzelmesine yardımcı olacaktır. Ferifer kaşık kullananlar yorumları genellikle bu belirtilerin ortadan kalktığı yönündedir.
Ferifer kaşığın yiyecek ve içeceklerle her hangi bir etkileşimi olduğu gösterilmemiştir. Ancak C vitaminin demir emilimini arttırdığı ortaya konulmuştur. Bu yüzden Ferifer Kaşık'tan hemen önce ya da sonra C vitamini içerikli bir besin tüketilebilir. Bunların dışında Ferifer kaşık kullananlar doz konusunda doktor ve eczacılarının tavsiyelerine uymalılardır. Doktor tavsiyesi ile tek kullanımda yarım kaşık olarak da kullanılabilir.
Ferifer Kaşık Kilo Aldırır mı?
Ferifer Kaşık kullananlar en çok Ferifer Kaşık Kilo aldırır mı? diye sorarlar. Ferifer Kaşık sadece bir demir takviyesidir. İçeriğinde kilo aldıracak herhangi bir madde bulunmaz. Ancak demir takviyeleri en başta iştahı biraz açabilir. Ferifer Kaşık kullananlar yorumları genellikle bu yöndedir.
Ferifer Kaşık Bebeklerde Kullanılır mı?
Ferifer kaşık çocuk yaş grubunda sıklıkla kullanılan bir takviyedir. Ancak 12 yaş altında kullanılması için henüz yeterli klinik çalışması yoktur. 12 yaş altı çocuklarda kullanımı önerilmez.
Yan etkisi olmayan bir ilaç hatta ilaç bile sayılmaz takviye diye geçer, tabi doğal yontemlerle demiri dengelemek daha iyidir fakat doktorun verdiyse kullanmaman için hiçbir sebep yok.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reçeteye baktım yan etkiler cok fazla ve ciddiydi ben de o yuzden kararsiz kaldim
İnanın dönmez. Ama o ilacı da kullanırken mutlaka aç içiniz ve 2 saat öncesi ve 2 saat sonrasına kadar süt, yoğurt, ayran gibi süt ürünlerinden uzak durunuz. Onlarla beraber alınırsa etkisi sıfırlanır. Demir eksikliğinde o kadr tatsız emareler başlıyor ki vücutta kısırlığa varan bir geniş skalası var
Fermix demir şurubu kullanabilirsiniz hem emilim açısından daha iyi hemde parabensiz ve mide dostu. eski demir ilaçlarında gaz kabızlık yapıyordu artık yenilikçi fermix şurup gibi ürünlerde bunları görmüyorsunuz.
Arkadaşlar bu ilaç aynı zamanda kilo yapıyo gözlerimle gördüm doktor kuzenime yazdı 3 ay düzenli bir şekilde kulandı gerçekten kilo aldı ve inanılmaz zayıftı zayıfladığı zaman tekrar kulanıyo 47 kilodan 66 kiloya çıkmış
Lütfen yalan olduğunu söyle doktor verdi saçım döküldüğü adet görmediğim için falan zayıfım 43kg 48 olmak istiyorum öyle 60 70 olamam asla 50 olamam hayır değil mi
haklısın, parabensiz demir ilacı olarak fermix bizde kullandık, hatta doktorumuz aç veya tok farketmez bu ilaç yenilikçi üretim demişti. bizde zorlanmadan verdik. Fermix besin etkileşimi olmamasıda çok güzel. demir ilacı kullanmak isteyenler doktoruna fermix demir şurubunu danışabiliri