Fermix demir ilacı nedir? Fermix demir şurubu nasıl kullanılır?

Fermix Demir şurubu nedir? Nedir bu kansızlıkta bu ürün !!!

Bugun çocugumun demir eksikliği olduğunu öğrendim bu konuda doktorumuz tahlillerine dayanarak fermix demir şurubunu başlayacağını söyledi. +2 değerlikli ibareli bir kutuda eczaneden temin ederek fermix'i kullanmaya başladık. Doktorumuz ürünü 2 ay boyunca düzenli kullanmamızı ve demir depolarının dolması içinde bu süreçte aksatmamamız gerektiğini söyledi.
İnternette araştırmalarımda bu ürünün temiz içerikli ve parabensiz olduğuna yer vermekte ancak şirket web sayfasında bu veriler yer almıyor?
Şirketin sosyal medya hesaplarından ulaşmam neticesinde de ya doktora ya da eczaneye danışmamı söylüyorlar.
aklımdaki sorulardan bir tanesi doktorum dediği gibi 2 ay düzenli kullanmak çok değil mi?

internette bazı kişiler bu ürünle ilgili bilgileri https://parabensizdemir.com/ bu sayfadan aldıklarını dile getirmişler ancak beni çok fazla doyurmadı.

fermix demir şurubunu nasıl kullanıyorum derseniz? doktorumuz şu an demir eksikliği kansızlık olmasından dolayı 5 ml verdiriyor buda 50 mg demire eşit gelmekte. internette bulduğum bir videoda da sadece genel bir anlatımı var!!!

fermix şurubu kullanan ve sonuç alan birileri var ise aklımdaki soruları cevaplayabilir mi?

sizde kansızlık için 2 ay kullandınız mı?
fermix mi devletin ödediği diğer ürünler mi (devletin ödediklerinde paraben koruyucu vsvsvs var bu ürün ona kıyasla temiz parabensiz bunu internette her yerde okudum evet buna takılmalımıyım)
neden bu ürünün bir benzeri yok? patenti mi ya da çıkarılmasını engelleyen bir durum mu var? alternatif bir benzeri olmaması niye?
Fermix kullanan var sa bilgilendirebilir mi?