Fermix Demir şurubu nedir? Nedir bu kansızlıkta bu ürün !!!
Bugun çocugumun demir eksikliği olduğunu öğrendim bu konuda doktorumuz tahlillerine dayanarak fermix demir şurubunu başlayacağını söyledi. +2 değerlikli ibareli bir kutuda eczaneden temin ederek fermix'i kullanmaya başladık. Doktorumuz ürünü 2 ay boyunca düzenli kullanmamızı ve demir depolarının dolması içinde bu süreçte aksatmamamız gerektiğini söyledi.
İnternette araştırmalarımda bu ürünün temiz içerikli ve parabensiz olduğuna yer vermekte ancak şirket web sayfasında bu veriler yer almıyor?
Şirketin sosyal medya hesaplarından ulaşmam neticesinde de ya doktora ya da eczaneye danışmamı söylüyorlar.
aklımdaki sorulardan bir tanesi doktorum dediği gibi 2 ay düzenli kullanmak çok değil mi?

internette bazı kişiler bu ürünle ilgili bilgileri https://parabensizdemir.com/ bu sayfadan aldıklarını dile getirmişler ancak beni çok fazla doyurmadı.
fermix demir şurubunu nasıl kullanıyorum derseniz? doktorumuz şu an demir eksikliği kansızlık olmasından dolayı 5 ml verdiriyor buda 50 mg demire eşit gelmekte. internette bulduğum bir videoda da sadece genel bir anlatımı var!!!
fermix şurubu kullanan ve sonuç alan birileri var ise aklımdaki soruları cevaplayabilir mi?
sizde kansızlık için 2 ay kullandınız mı?
fermix mi devletin ödediği diğer ürünler mi (devletin ödediklerinde paraben koruyucu vsvsvs var bu ürün ona kıyasla temiz parabensiz bunu internette her yerde okudum evet buna takılmalımıyım)
neden bu ürünün bir benzeri yok? patenti mi ya da çıkarılmasını engelleyen bir durum mu var? alternatif bir benzeri olmaması niye?
Fermix kullanan var sa bilgilendirebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Keşke doktora gitmeseydin. Biz seni internette tedavi ederdik diyecektim ancak sesli düşünürken yazmış bu teknoloji buraya bunu :)
Bahsettiğin ürün 2 ve 3 değerlikli demirler olur bunların 2 değerliklileri iyi emilir 3 değerlikli olanları çer çöp derler ya az emilenlerindendir. Doktorun aslında sana iyilik yapıp +2 değerlikli demir olan fermix şurubu yazmış.
Anemi diyorlar bizim buralarda o kansızlığa, he o anemiyede bu şuruptan 50mg olarak kullanırsan o kan depoları dolar. 2 haftaya o çocuğun kan değerleri artınca yemeye başlar ve sende aaa benim çocugum düzeldi diyerek kesme diye doktorun sana 2 ay düzenli kullan demiş. Bu demir depolarının 2 ayda dolma sürecindendir o süre vermeside :)
Anlamlı anlattım sanırım sana kafanda takılan olursa soylersen kafandan çıkartalım. Ancak fermix şurubu kullanırken de dikkat et bugun verdim yarın vermesem olur mu deme her gun duzenlı ver ki cocuk tez zamanda demır eksıklıgınden kurtulsun.
Bence doktorunu da ara tesekkur et sana duzgun bır ılac basladıgı ıcın.
sosyal medyada da doktorum bana bunu yazdı ey ahalı kullanan var mı dıyede yayın yapma. olakı bırı dedı kı sana kullan kullanma ve sen kısıye gore kullanmadın cocuktakı kansızlık ılerledı bunun vebalı sana mı o bılmeden yazana mı olacak.
Hadi kolay gelsin cümleden herkese
Ben devletin ödediği Ferrum damlayı kullandım 1 buçuk yaşına kadar ve 3 yaşında çok iştahsız bir çocuk olmasına rağmen kan değerleri çok düzgün hala, doktor 1 yaşına kadar olan damlaları güzel ve düzenli kullanmanın etkisi bu diyor mesela.
Fermix şurup hakkında bilgi sahibi değilim ama doktorunuza güveniyorsanız eminim doğru yönlendirme yapmıştır 🙏
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!