Bu demir ilacı regl kanamasını artırır mı 4 gün içmedim unuttum 2 günde sabah içtim akşam unuttum acaba bu etki eder mi bugun 4. Gün hala kanama var sulu şekilde bir kanama katı değil çokta sulu değil
hayır tam tersine. bu ilaç demir eksikliğini düzeltmek için senin aşırı kanaman ise demir ekikliğin yüzünden. yani bu ilacı düzenli kullanırsan demirin yoluna girer ve adet kanamanda normalleşir. ama kronikse seninki bu ilaçta düzeltmez.
demir eksikliğinden dolayı gittikçe kötüye gidiyor azalıyor. genellikle ince bağırsaktaki bir sorundan dolayı vucudun demir emilimini yapamadığı için oluşan bir sorun olduğunu biliniyor. ilaç tedavisi kan takviyesi gibi en son ameliyat gibi çözümleri var ama konumuza dönelim. ilacinin saatini alarmla kur öyle kullan. yani zaman önemli. koyu yapraklı bitkiler tüket. çay, neskafe, sigara içme türk kahvesi iç. 3-4 ayda etkisini görürsün
bende kronik gastrit var vitamin eksiklikleri bende surekli oluyor etkiliyor cunku kan ilaci da yasak her gun icemiyorum 4 kutu takviye verildi 4ude farkli ama her gun yasak haftada 2 gun sadece sabah aralrinda 2 gun boslik bile var daha icmedim deneyecegim bakalim gecmis olsun
Doktor 2 kutu verdi bu ilaçtan bitince mi gitsem acaba ve bu 1 ay baya bir koyun eti vs dana eti yedim etki etmistir sanırım zTen kan değerleriö iyiydi burun ameliyatı oldum damarım patladı orada baya kan kaybettim ve kpss sınav dönemim stresten beslenememe önem vermedim baya bir zaman