Boyum 163 bugun tartiya ciktim ve ilk defa 68i gördüm kafama taktim 55e düşmek istiyorum ip aldim sizce gunde kac dakika ip atlamalitim kac saat yurumeliyim bilgili olan kisileri bekliyorum😕
Vucut olculerim 90 68 108
Vucut olculerim 90 68 108
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ
yakımını kolaylaştırır.
2 haftada 5 kilo verdirebilen çay
Malzemeler
1 yemek kaşığı yeşil çay
1 şişe maden suyu
Yarım limon
2,5 litre kaynamış su
Hazırlanışı
Suyu kaynatınız, yeşil çayı içerisine atarak 10 dakika demleyiniz, daha sonra maden suyunu ilave ediniz. Sonra yarım limonu sıkınız ve kabuğu ile birlikte içerisine atınız. Kürümüz hazır.
15 gün boyunca her gün öğünler arasında günlük olarak bu karışımı içiniz.
Her gün taze olarak yapılarak içilmelidir.
Düzenli olarak yapılan bu uygulama yağ yakmanızı hızlandırıp 2 haftada 5 kiloya kadar kilovermenizi sağlayabilir.
EİG için teşekkür ederim.
Ben 1.70im 71 kiloydum ölüm diyeti yaptim 😄 sabah ve akşam yemekleri disinda bişe yemedim abur cuburu kestim tabi basenleri eritmede bisiklet surmem baya bir etkili oldu 3 ayda 61 kiloya dustum
Bisiklet disinda baska birsey yaptiniz mi
Insallah bende veririm kilo ya
yemene dıkkat et. durakta otobus bekleme dıger duraga yuru. çıkolata kola cıps hayatından cıkar. her gun yarım saat dans et.
Siz denediniz mi
Cevap
4Cevap
Az yemen de gerekecek.
Sevgiline söyle yardmcı olsun
Kilon fazla değil ama günde bir saat minimum atla
Adam akıllı spor yap işte
Insallah dusersin:) olculerin iyi aslinda
Kiyafetler yakismiyo ya
Ee verirsin kilo o kadar mi degisik fizigin ki merak ettim :)
Uat bedenimi seviyorum tek sorun kalcam
Eee oda zamanla gider aslinda calismalarla sonra taş :)
90 95 cm olsa guzel olucak
Merak ettim seni simdi bende ekledene bir niue bu kadar sikayetcisin bakim o kadar anlattigin kadsr kotu degildor
ben veriyorum kilo 107 ile başladım şu an 83
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar