ve göbeğim çıksada belli olmazdı çünkü belim inceydi
şimdi evdeyim annem tereyağ ye iyi insana diye diye her kahvaltıda tereyağ tüketiyorum emini tereyağ belimi kalınlaştırdı nasıl incelir ya sanki incel micek gibi
Bence spor yap. Mekik güzel fikir vaktin varsa çık yürü ama kısa süreli diyetleri yapıp bıraktıktan sonra aynı sen oluyorsun. Yaşam tarzını kökten değiştir. Şeker kullanıyorsan çayda mesela yanında çikolatalı bisküvi yeme. Bisküvi tüketiyorsan çayına şeker atma. O gün yağlı yediysen akşamında ve sonrasında hafif şeyler tüket. Beyaz ekmek asla kullanma. Bol su içmek herkese yaramıyor ama suyu seviyorsan tüket ve her gün kahvaltıdan sonra orta şekerli türk kahveni iç nerede olursan ol. Çay ve kahveden zarar gelmez yalnız bunları aşırı şekerli arka arkaya tüketmen yine zarar verir. Yani öyle diyet yapıym kilo verince bırakırım deme kesinlikle yaşam tarzını değiştir. Hayatın boyunca bişeyler için dikkat etmek zorunda kalmazsın çünkü zaten dikkat ediyorsundur alışkanlık edinmişsindir. Olay bu aslında ve akşam 6’dan sonra bişey yemezsen çok faydasını görürsün su iç veya kuruyemiş falan ye dengelemeyi ömür boyu alışkanlık edin vesselam
şeker kullanmıyorum zaten
üniversite iken gayet fit spor yapan bir kızdım kilo sorunum hiç olmadı almıyordum kilo bolc yürüyodum
şu an evde okadar değiştiki tam buğday ekmeği yerken beyaz ekmek yiyorumfakat kahvaltıda sadece ekmek yerim kızartma vs yemem ama habire annem bişeyler yedirir hani üniversite çok acıkırdım öyle yerdim yemek burda çok acıkmadan yemek yiyorum
bide zayıflamakta istemiyorum
sadece bçlgesek
Anladım bölgesel çalış spor olarak hareket olarak o zaman mekik ve bacak kalça bel hareketleri internette bile var ben spora gitmiştim internettekilerle aynı tabi spor salonunda daha teknik veriliyor dediğim gibi bölgesel çalış
biliyorum spor tekniklerini izliyorum eskiden sürekli yapardım burda bıraktım ilk kez belim böyle oldu sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum sanki yaptığım mekik fayda vermiyo gibi ümitsizliğe kapıldım
İşte genel olarak sorun bu 1.5 2 aya kadar anca kendini belli eder spor azim isteyen uzun bir süreç öyle hemen sonuç alamazsın ama bak farkı görünce bırakamazsın da bu olayı ümidini kesme vermeyip birden verebilirsinde kilo bünyeden bünyeye değişir
Mekik olmaz karnına kıramp ve kaslarına ağrı girer toparlanana kadar zaten birdaha mekik çekemessin senin için en iyisi bele göre olan holihoplardan alıp sürekli yapmalısın başka bir şeye ihtiyacın yok. Bu eziyeti yapma kendine.
Diyet vede spor. You tubede bel ve karin bolgen icin olan antreman videolari var onlari uygulayabilirsin...
mekik çekiyorum
ama fayda etmiyor okadar kalınkaştıki
milleti gülerdim nasıl veremiyo diye bildiğin kalın ya 😞😞ne içsem fayda eder yakar
Diyet vede spor
Ne iceceksin. Bir litre su ile yesil cay demle icine ikinmaden suyu bir limon sık bu karisimi gun icinde tuket.. yemeklerden once ic
Diyet yap
Vede youtubede izleyerek spor yap...
Bekik ile sixpacknkarinnkaslarini guclendirirsin
Tek basina sporda tek basina diyette etkili olmaz o kadar ikisini bir arada yururt
üniversite iken böyle değildimki gayet fit spor yapan kızdım asla fazla kilom olmazdı orantılıydım
eve geldim beslenmem hayat tarzım öyle değişti afalladım burda
O zaman duzenini degistir
3 beyazdan uzak dur
Asiri yagli tuketme
Aksam 7 8 den sonra hicbirsey yiyip icme
Biraz ozen biraz spor eski haline gelirsin.
Erken onlem. almaz isen ileride o yag tabakasindan kurtulman daha zor olur.
Yine eski formuna kavustun diyede diuetini vede sporunu birakma
işte yaptığım mekik yarar sağlamıyı gibi ilk kez böyle kalın oldu sanki ne yapsam gitmicek gibi bişey geliyo inanamıyoroum kendime
Hemen kokay kolay gitse keskee :) acekeci olma sabir vede azim anca o sekilde
Karin bel bolgesi yaglari zor erir..
Cevap
15Cevap
Eline sopa al sandalye otur boynuna sopayi at sandalyede sopaya elini at sag sol yap oturken youtube bak bel incelcek sopa ile bel inceltme fitnese gidiyorum orda bel icin bu hareketi yapıyruz daga guzl duuruyo
Sevişmek iyi bir göbek eriticidir
Mekik çekmeyi dene kız ayool
mekiğe tam gaz devam!
Tavada izgara yap 😀
Karin egzersizleri yap!!
mekik koşu yüzme
Spor diyet
Görmeden birşey diyemem
Sabahlari ac karmina limonlu su
Hemenn bide göbek 😀😀 sakaci
dans et
biliçnli olmak gerek bu konuda