Dün hastanedeydim ve Emar’a (M. R. I) girdim ilk aşırı derecede panik yaptım ve yaklaşık 40 dakika içinde kaldım.. Çok kötü bir duygu benim gibi kapalı alan korkusu yaşayanlar için kabus gibi.. Sağlığınız için şükretmeyi unutmayın gerçekten bazı şeylerin farkında bile değiliz..#Mademoiselle88♥️
Hiç Emar’a girdiniz mi? Kapalı alan korkunuz var mı?
çok kez gırdım saglık sorunlarım nedenıyle. en kotusu başımdan çekılendı kafama bı kafes taktılar o zamanlar panık atak tedavısı goruyordum ve Klostrofobim var. 20 dakka 20 sene gıbı grldı. çok kotuydu
Hiç mi yok Allah yardımcın olsun ya ben ilkez girdim bayılacak gibi oldum çıktığımda başım dönüyordu falan ki hala düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.
iğneler sadece set çekiyor önüne allahdan bnmki erken teşhis veren de o alan da o bunada şükür evet çok zor oluyor ama bn alıştım hatta :D :D rüya bile görüyorum içerdeyken
Umarım gerçekten iyileşirsin 😊 anlıyorum ben ilkez girince panik yaptım gözümü hiç açmadım bir kaç kez denedim baktım boğulacak gibi oluyorum hemen kapatıyordum 😀
Madem sanada yaptılar niye sordun :D bende çok fena mide bulantısı yaptı ölücem sandım bagırdım sesimide duymuolardı sanki kabir azabı gibiydi :) bencede ilaçtan olmuştur
Ne tuaftir ki hic hastaneye gitmedim mecburen trafik kazasi haric ve arkadas ziyareti kimsenin oralarda olmasini istemem hem havasini hemde o atmosferi hic sevmiyorum felsefem sür ya da öl :))
Girdim. İlk girdiğimde öldüğümü düşünmüştüm. İşin aslı kapalı alanda kalmak değilde, hareketsiz yatmak beni oldukça zorladı. Elim kolum doktor hareket etme dese bile istemsiz oynuyordu.
Ben bugün yaşadım o duyguyu bilmiyordum kapalı alan korkum olduğunu yok sanıyordum içine girdim korktum çıkmak istedim ordan kötü ben 5 dakika durmuştum ama senin 40 dakika nasıl dayandın anlamadım
En İyi Cevaplar