Kişilik & Karakter Daha önce hiç korku evine gittiniz mi? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yarın ilk defa gideceğim heyecanlıyıım var mı deneyimleriniz Daha önce hiç korku evine gittiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır gitmedim benim bir arkadaş vardı o gitmiş anlattı ondan sonra da gitmekten vaz geçtim sıkıcıymış çünkü boşuna para harcama dedi 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hayır gitmedim gidemem de zaten korkarim. 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl bi kere girdim girmez olaydim bos zaman kaybi. 0 0 Yorumla
beyazatlikeko Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benide gotursene tek basima korkarim 😄 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır gitmedim. 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Gitmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır gitmedim benim bir arkadaş vardı o gitmiş anlattı ondan sonra da gitmekten vaz geçtim sıkıcıymış çünkü boşuna para harcama dedi
Arkadaslarinla git eglenirsiniz mekan guzelse hanim kizimiz
Hayır gitmedim gidemem de zaten korkarim.
bi kere girdim girmez olaydim bos zaman kaybi.
Benide gotursene tek basima korkarim 😄
Hayır gitmedim.
Gitmedim
Evet