Öncelikle zayıflama süreci için verdiğiniz kararı tebrik ederim. Şöyle ki biz hiç bir besini tükettiğimiz için suçluluk hissetmemeliyiz, o bizi ileriye değil aksine geriye götürür. O sırada canınız istemiş ve yemişsiniz (duygusal veya fiziksel açlıktan kaynaklı) sonraki öğünlerinize dikkat ederek, belki o gün gün içi karbonhidrat alımınızı sınırlayarak devam edebilirsiniz.
Battı balık yan gitmesin!
Zaten bugün diyetimi bozdum diye düşünüp kontrolsüzce besin tüketmeyelim. Genelde gözlemlediğim şeylerden biri de “zaten bugün diyet bitti, daha sonraki gün devam ederim” diyip kontrolsüzce besin tüketim davranışları.
Tek bir öğünü kaçırmanızdan kaynaklı verdiğiniz kiloları geri almazsınız, aksine mental sağlığınız için daha iyi bir şey yapmış olursunuz. Çünkü zayıflama döneminde özellikle bir yandan da duygusal açlığımızı törpülemeye çalışıyoruz.
Size tavsiyem ertesi gün tartılmamanız, tartı ödemli bir sonuç gösterecektir çünkü.
Diğer başka bir konu ise şahsi görüşüm günlük aldığınız kalori miktarının çok az olduğu yönünde. Kısa vadede sonuç getirse dahi uzun vadede yerersiz besin alımından saç dökülmesi, tırnaklarda güçsüzlük, bedenen güçsüzlük ve yorgunluk hissi, baş ağrısı, regl düzensizliği gibi semptomlarla karşılaşıp özellikle bağışıklığımızın güçlü olması gerektiği şu dönemlerde kendinizi güçsüz bırakırsınız.
Kadınlarda günlük kalori alımı en az 1200 kcal olmalıdır. Bütün bunları göz önüne alarak tekrar bir program yapmanızı öneririm.
Onun ustune bir kilo baklava iyi gider onun uzerine 2 kilo maras. dondurma onun uzerine bir kunefe eee nasil olsa. diyet bozuldu 1 adana 1 adana daha. Sonra bir kelle. paca bir kuzu cevirme diyet pic oldu sana 120 kilo ahahaha
Gitmemistir. Regl olduğun donemde metabolizman normalden biraz daha fazla calisir. Bir yerde okumuştum gunluk 500 kalori kadar fazladan yakiyormussun. Diyete aynen devam et. 😊
Boşa gitmez tabii ki çünkü sen o kiloyu vermeden o waffle'ı yeseydin ekstra kalori almış olurdun. Şimdi ise sadece verdiklerinin üstüne birazcık almışsındır. O da belki🙂
günlük yaktığın kalori nedir atıyorum 1500 sen 1000 kalori alıyorsun zaten günde günlük 500 kazancın var bugun 2000 alırsan 500 zararın olur o kadar bütün diyetin gitmez
E diyetteki programa uygun kaçamak değilde ufak bir ödül mantıklı bence ama onun dışında ya bunu yesem bir şey olmaz gözüyle bakmak saçma ve diyet diye bir şey kalmaz
Aman alırsan al be kilolu değilsin bir şey değilsin neden gereksiz yere kendinize bu işkenceleri yapıyor bünyenizin düzenini bosuyorsunuz ki... normal yeme düzenine devam et zayıf tahta gibi hatun sevmiyoruz anlayın arrık bunu
Diyette kaçamak yapmak tüm diyeti çöpe atar mı?
Merhabalar!
Öncelikle zayıflama süreci için verdiğiniz kararı tebrik ederim.
Şöyle ki biz hiç bir besini tükettiğimiz için suçluluk hissetmemeliyiz, o bizi ileriye değil aksine geriye götürür. O sırada canınız istemiş ve yemişsiniz (duygusal veya fiziksel açlıktan kaynaklı) sonraki öğünlerinize dikkat ederek, belki o gün gün içi karbonhidrat alımınızı sınırlayarak devam edebilirsiniz.
Battı balık yan gitmesin!
Sevgiler.